Ana Nikolić raskinula sa dečkom

Izvor: Press online
Postavljeno 30 May 2010

Pop zvezda Ana Nikolić raskinula je ljubavnu vezu sa biznismenom iz Švajcarske Daliborom Matićem! Kako saznaje Press, atraktivni par, koji je strasnu romansu započeo pre godinu i po dana, odlučio je da se pre dve nedelje raziđe bez velike medijske pompe.

Kao glavni razlog raskida navodi se to što su se udaljili jedno od drugog budući da Ana živi u Beogradu, a Dalibor u Švajcarskoj.

Oni su pre samo tri nedelje viđeni kako razmenjuju nežnosti u beogradskom klubu „Sinema”, na oproštajnoj žurki holivudskog glumca Džerarda Batlera. Iako je to bilo propraćeno medijskim napisima da će Nikolićeva stati na ludi kamen i svoj život nastaviti u zemlji sireva i čokolade, oni su ipak shvatili da njihova veza nema budućnost i da je najbolje da svako nastavi svojim putem.

Kako smo saznali, do raskida je došlo bez svađa i prepirki, a njih dvoje su ostali u prijateljskim odnosima.

Iznenađena našim saznanjem, Ana Nikolić najpre nije želela da komentariše svoj ljubavni status, ali je potom priznala da je raskinula vezu sa Daliborom.

- Znate da nikada ne pričam javno o svom privatnom životu, pa tako neće biti ni sada. Samo ću reći da je istina da Dalibor i ja više nismo zajedno. Nije bilo nikakvih teških reči i svađa, jednostavno je daljina učinila svoje i mi smo shvatili da svako treba da nastavi svojim putem. Zbog brojnih obaveza nisam stizala da odlazim kod njega u Švajcarsku i, jednostavno, vremenom smo se udaljili. Verovala sam da ljubav može da funkcioniše na daljinu, ali se ispostavilo da nije tako. U svakom slučaju, iza sebe ostavljam predivnih godinu i po dana, a o Daliboru imam samo reči hvale. Sada mi je najvažnija moja karijera – rekla je Ana za Press.

Reklame

Ostavite komentar