Dečko Mine Kostić pretio Maci smrću?

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 27 May 2010

Nevenčani muž Mine Kostić, Igor, na svom profilu na Fejsbuku postavio je status u kom se ozbiljno preti Draganu Marinkoviću Maci.’Ovog Macu ne treba izbaciti sa farme, njemu treba metak u čelo i baciti govno na đubre da istrune,’ piše na pevačevom profilu.

Ove teške reči Igor nije želeo ni da potvrdi ni demantuje, braneći se da na Fejsbuku ima mnogo lažnih profila.

„To stoji na mom profilu, ali ne znači da sam ja to napisao. I sami znate da ima mnogo lažnih profila. Ja neću demantovati da sam napisao, ali vam neću ni potvrditi. Da li Maca zaslužuje metak u čelo i sve što je napisano, ja to ne znam,“ rekao je Kostić, koji ipak nema visoko mišljenje o bosanskom glumcu i voditelju jer misli da se ne ponaša korektno prema Mini.

„Najviše me je iznervirao kada je rekao da je Mina Miloševa ljubavnica. Kapiram da ga Miloš nervira pa se tako ponaša prema njemu, ali Mina ni mrava nije zgazila na farmi, a kamoli se nekom zamerila, tako da ne može tako da se ponaša prema njoj. Maca je ogorčen što Mina nije izašla kad je Đus izbačen. Pa zašto da izađe kad nije ništa uradila?! Pa šta ako joj je Ivan brat? Isto bih i ja postupio. Poznajem Macu, ali ne znam šta mu se sad dešava, ne prepoznajem ga. Verujem u Minu i uveren sam da će ostati do kraja na farmi,“ dodao je Igor.

Reklame

Ostavite komentar