Dina Prelević gola bodri srpske fudbalere

Fotke postavljene 28 May 2010


Atraktivna glumica i balerina Dina Prelević, ćerka pisca Dušana Prelevića Preleta, slikala se za novi broj srpskog ’Plejboja’ inspirisana predstojećim Svetskim prvenstvom u fudbalu.

Plavokosa lepotica koja je pre nekoliko godina odbila da se obnaži za ’Plejboj’ nije se stidela da okaže sve čari svog tela koje je prefarbano u dres srpske reprezentacije.

„Širom sveta se devojke za ’Plejboj’ slikaju u dresovima njihovih država, a meni je pripala čast da predstavim naš dres,“ rekla je Dina koja je pozirala fotografu Nenadu Marjanoviću.

„Utisci sa snimanja su veoma pozitivni, pre svega jer sam bila okružena timom stručnjaka. Lepota ženskog tela je oduvek bila inspiracija muškarcima u svim sferama umetnosti, tako da je ovo bio moj skromni doprinos tome.“

Tako je Prelevićeva, koja je poznata i po ljubavnoj vezi sa Franom Lasićem, na najbolji mogući način prekinula odsustvo iz javnosti. U intervjuu za ’Plejboj’ otkrila je da ćemo uskoro moći da gledamo njenu TV emisiju.

„U pripremi je moja autorska emisija koja se zove „Hyperspace“, koja se na edukativno-zabavan način bavi novinama iz oblasti tehnologije, nauke i svemira. U junu počinjem sa snimanjem filma „Šest dana mrak“, reč je o kanadsko-srpskoj koprodukciji. Osim toga, na velikoj sceni SKC-a igram svoje redovne predstave,“ rekla je Dina.

Izvor: SrbijaNet


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar