Dunja Ilić: Ja sam “šefica podzemlja”

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 24 May 2010

Mlada zvezda u usponu Dunja Ilić za desetak dana svojoj publici predstaviće novi singl pod nazivom “Šefica Podzemlja”, za koji oni koji su ga čuli predviđaju da će biti veliki hit.


Dunja je svojim prvim albumom “Misterija” uspela da skrene veliku pažnju domaće javnosti. Delimično zbog tekstova pesama, za koje mnogi kažu da su morbidni, zatim šokantnih spotova, dok je promocija albuma okarakterisana kao mračna.

Iako je prošlo samo pet meseci od objavljivanja “Misterije”, Dunja ističe da nije mogla da odoli, a da ne snimi novu pesmu.

– Tekst za novu pesmu sam i ovoga puta napisala sama. Zbog “škakljivog” naslova ovih dana me svi pitaju šta mi je posložilo kao inspiracija, ali ja ne bih da otkrivam baš sve detalje – kaže Dunja, a kako je pesma skoro već gotova, dodaje:

– Stvarno sam prezadovoljna “Šeficom”, a dodatnu veru u uspeh mi uliva to što svi koji su je čuli tipuju da će biti veliki hit ovog leta. U pripremi je i spot koji će svakako biti u mom prepoznatljivom fazonu, a ja iskreno verujem da će ono što sam ovog puta zamislila prevazići sve moje prethodne “ideje” - kaže Dunja za portal Opera17 i eskluzivno otkriva nekoliko stihova nove pesme:

“… Spremam se da, krenem u pohod, dole u podzemlje. Miriše barut, ‘mesto parfema, ovo je leglo zmija, ne žena, a ja sam ta, a ja sam ta, šefica podzemlja”.

Reklame

Ostavite komentar