Istraživanje Press-a: Ko su favoriti na Farmi ?

Izvor: Press online
Postavljeno 31 May 2010

Balerina Dragana Milošević i folk pevači Miloš Bojanić i Mina Kostić najbliži su osvajanju glavne nagrade u rijalitiju „Farma”! Sudeći prema glasovima publike, neko od njih troje najverovatnije će 26. juna, za kad je zakazano finale rijalitija, napustiti Pinkovo seosko imanje bogatiji za 100.000 evra!


- Dragana je vrlo brzo postala miljenica publike. Ona je već mesec dana jedan od glavnih favorita, a u poslednje dve nedelje ima najviše glasova. U stopu je prati Miloš u kome su gledaoci prepoznali žrtvu koju treba zadržati na „Farmi”. On je najpre imao veoma jaku podršku dijaspore, a sada dobija i veliki broj glasova iz Srbije. Treću poziciju trenutno zauzima Mina Kostić, koja je osvojila simpatije publike jer se nije priklonila nijednom klanu – kaže izvor Pressa blizak organizatorima „Farme”.

Na dnu liste omiljenih farmera nalazi se „Grandov” par – Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, koji su sticajem okolnosti uspeli dugo da opstanu u takmičenju.

- Zbog vulgarnog ponašanja i čestih psovki Milena i Nemanja su nedeljama bili pred ispadanjem, ali su sticajem okolnosti produžili boravak na imanju. Njihovi mandati za gazdovanje i dobrovoljno prijavljivanje za sluge obezbedilo im je opstanak u šouu. Međutim, oni su daleko od pobede i najverovatnije će uskoro biti izbačeni – kaže izvor Pressa.

Iako je bilo planirano da se „Farma” završi 19. juna, producenti su juče zvanično saopštili da će takmičenje biti produženo za nedelju dana – do 26. juna. Zbog toga što je ova sezone „Farme” oborila mnoge rekorde gledanosti (prošlog ponedeljka videlo ju je 3.593.569 gledalaca), Press saznaje da će na jesen početi i treća sezona ovog rijalitija. Četvrta sezona „Velikog brata” biće emitovana tek marta 2011. na televiziji Pink, dok će Foks ovog leta snimiti „Survajver” sa VIP učesnicima, koji će emitovati od jeseni. Glavna zvezda ovog rijalitija trebalo bi da bude Seka Aleksić!

Reklame

Ostavite komentar