Ivan Ivanović Juice: Možda sam malo preterao

Izvor: Story.rs
Postavljeno 25 May 2010

Uprkos želji da ne daje izjave medijima dok ne prođe neko vreme, popularni reper Juice pristao je da da kratku izjavu za Radivizija portal povodom dešavanja i diskvalifikacije sa Farme.


- Pozdravio bih sve fanove koji na Radiviziji čuvaju moj integritet i suverenitet (smeh) i 93 fu krua. Pa ovako, ta situacija na Farmi je očigledna, ali eto možda sam ja malo preterao sa nekim potezima. Šta da vam kažem, znači zadruga je odreagovala onako u momentu i sad je i teško videti šta se desilo, ono, mada, jasno se na snimku vidi da sam ja uhvatio prekrivač za dupe, ako mu je tu dupe, znači ja sam prekrivač uhvatio, nit sam dodirnuo Bojanića niti sam mu gurnuo prst…, ali biti seksualni manijak i nije tako loše (smeh). Ali stvarno, užas za to osuđivanje, znači kao za taj nadimak i za tu tužbu kao, seksualno zlostavljanje… – kaže se u zvaničnoj izjavi popularnog repera.

Reklame

1 komentar

  1. kristijan said on 29/03/2011 at 23:52

    swi znamo da si jedan od boljix repera u srbiji ali brate dok ne snimis jedan hit sa STRUKOM nista…ali nema weze samo napred najbolji si ! !

Ostavite komentar