Nikola Rokvić i Saša Vidić pod istragom!?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 26 May 2010

Poznati folk pevač Nikola Rokvić, njegov rođeni brat Marko i kreator Saša Vidić najverovatnije će se naći na udaru tužilaštva jer je kod njih pronađen dokument sa falsifikovanim potpisom sudije kojim se odobrava ulazak u pančevački pritvor gde je trebalo da posete izvesnog pritvorenika, saznaje Televizija Pančevo.

Ova lokalna TV stanica, kako su objavili na svom zvaničnom sajtu, tvrdi da su Rokvići i kreator Vidić, i to u pratnji zasad nepoznatih devojaka, pokušali da posete pritvorenog Vladimira Vidakovića, jednog od osumnjičenih za više pucnjava u toku leta prošle godine. To je za TV Pančevo saopštila Tanja Vergić Topić, sekretar Osnovnog suda u tom gradu.
Prema navodima iz suda neko je tokom te posete falsifikovao potpis sudije Snežane Barać, jer im je prethodno odbijena dozvola za ulazak u pritvor. O ovom slučaju obavešteno je i nadležno tužilaštvo i trenutno se sprovodi istraga, navodi ova televizija.

- Nemam komentar. Šokiran sam ovom vešću – izjavio je za „Alo!“ Nikola Rokvić.
Slično  je rekao i njegov prijatelj, kreator Saša Vidić.

- Gde ste to videli? Na sajtu TV Pančevo? Evo, pogledaću i ja. Hvala na obaveštenju. Potpuno sam šokiran tim saznanjem – bilo je sve što je rekao Vidić.

Reklame

Ostavite komentar