Obezbeđenje jedva spasilo Milenu Ćeranić !?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 25 May 2010

Pevačicu i farmerku Milenu Ćeranić 10 policajaca i obezbeđenje „Pinka“ spaslo je od linča naroda na pijaci u Barajevu! Milena je kao ovonedeljni gazda otišla u nabavku namirnica, a na pijaci ju je dočekalo oko stotinak ljudi, koji su, kako je kročila, počeli da je psuju i vređaju upravo onakvim psovkama kakve je ona izgovarala kada je htela da pokaže koliko „dugačak“ jezik ima.

- Uaaaa, kučko raspala! Ti si umišljena zvezda! Jadnice jedna! Popović će da te izbaci iz „Granda“, propala sponzorušo! Pojela si sama sebe, ne treba ti ta hrana! Dođi ovamo ako smeš da ti mi pokažemo šta su batine – vikao je na pijaci okupljen narod, dok su policija i ljudi iz produkcije „Farme“ pokušavali da ih smire! Sve je ostalo samo na psovkama sve do trenutka dok jedan čovek nije uspeo da prođe obezbeđenje i krene ka Mileni urlajući:
- Dođi da ti ja pokažem šta je muško, seljančuro jedna!
Dva policajca su skočila na njega i sprečila ga da priđe Ćeranićevoj, odvukli ga u ćošak i tu ga držali na oku sve vreme dok je pevačica bila u nabavci. Starije žene nisu birale reči kako će je nazivati, a Milena je na sve to odgovarala ciničnim osmehom.
- Skini naočare i pogledaj narodu u oči, kozo jedna – čulo se iz mase, a pevačica je na to odgovorila tako što je pomerila naočare i poslala im poljubac, što je dodatno dovelo do tenzije.
Jedine tri osobe koje su je juče ujutru podržale bile su devojke koje nisu smele da pričaju sa njom, već su je samo poljubile i sklonile se po strani. A mentor Proka je dao sve od sebe da smiri narod, ali je naišao na odbijanje kada su počeli da se deru uglas: „Nemoj da pomažeš njoj Proko, brukaš sebe!“
U jednom trenutku meštani su počeli da skandiraju: „Nemanja i Dragana, Nemanja i Dragana!“ Farmerka se pravila da ne čuje ništa, što su svi primetili i u inat bili još glasniji.
Kada je kupovina namirnica bila pri kraju, desetak policajaca i isto toliko obezbeđenja opkolili su Milenu kako je neko ne bi napao. Na samom izlazu dve starije žene su krenule rukama ka Mileni da je udare, ali je obezbeđenje reagovalo u pravom trenutku, pa su uspele samo da je pljunu, Pevačica ih je samo pogledala i nastavila pravo.

Reklame

Ostavite komentar