Preokret u Oslu: Milan Stanković pobeđuje !?

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 28 May 2010

Dan pred veliko finale muzičkog takmičenja “Eurosong” stižu prognoze iz press centra u Oslu da srpski predstavnik Milan Stanković ima najveće šanse za pobedu!!!

Od samog početka 55. po redu “Eurosonga”, koji se ove godine održava u Oslu, Milan Stanković i kompozicija “Ovo je Balkan” pobrali su najbolje kritike, međutim nakon što je popularni plavušan, u ovom momentu ponos naše zemlje, zablistao na polufinalnoj večeri situacija i mogućnosti našeg predstavnika su se znatno poboljšale na svim kladionicama.

Pre desetak dana, većina velikih kladionica je mlađanom Stankoviću i pesmi “Ovo je Balkan, koju je komponovao svetski poznat Goran Bregović na tekst Marine Tucaković i Ljilje Jorgovanović, predviđale 20. mesto na konačnoj tabeli, alli dan uoči finalne večeri naša zemlja može da očekuje i pobedu!

Naime, dok pretraživač Google pesmi “Ovo je Balkan” predviđa odlično treće mesto, prognozirajući da će pobedu odneti predstavnica Nemačke, glasovi iz press centra u Oslu pokazuju da bi pobedu mogao odneti upravo naš predstavnik.

- Svake godine, dan pred finale fanovi “Eurosonga” i akreditovani novinari iz zemalja koje učestvuju imaju pravo da u press centru ispune svoju prognozu, odnosno dodele glasove svojim favoritima, a presek glasova se u toku dana pravi na svakih sat vremena – kaže izvor portala Opera17.

U našu redakciju je oko 20. časova stigla lista, koja je bila važeća u tom momentu, na kojoj se srpski predstavnik sa 343 glasova nalazi na samom vrhu, dok se na drugoj, odnosno trećoj poziciji nalaze Nemačka i Grčka.

Dakle, naš predstavnik Milan Stanković je u poslednjih nekoliko dana odlično radio na promociji naše zemlje i pesme, pa je titula jednog od najvećih favorita svakako zaslužena.

- Prognoze ovakvog vida glasanja su se poslednjih godina pokazale kao vrlo realne, pa je na prošlogodišnjem glasanju u Moskvi press centar predvideo pobedu Norveškom predstavniku! Dakle, pobeda Milana Stankovića na ovogodišnjem “Eurosongu” je vrlo moguća – završava izvor portala Opera17.

Redakcija internet portala “Opera17″ Vas još jednom podseća da će naš predstavnik na finalnoj večeri “Eurosonga” nastupiti pod rednim brojem osam i ovim putem pozivamo sve naše čitaoce iz dijaspore da sutra veče budu uz našeg predstavnika i da putem sms poruka (broj za glasanje biće emitovani u toku prenosa na nacionalnoj televiziji zemlje u kojoj pratite prenos) podrže našu zemlju, Milana Stankovića i pesmu “Ovo je Balkan”.

Reklame

Ostavite komentar