Romana već pronašla novog dečka

Izvor: Kurir
Postavljeno 25 May 2010

Nakon nedavnog raskida sa kiparskim advokatom Fotosom Pitađisom, pevačica Romana Panić uplovila je u novu vezu s italijanskim biznismenom srpskog porekla.


Njen izabranik nepoznat je domaćoj javnosti, a jedino što se zna jeste to da živi i radi u Rimu. Kako Kurir saznaje, Romanu i njega upoznao je zajednički prijatelj u Beogradu, nakon čega su ostali u svakodnevnom kontaktu.

Do ponovnog susreta došlo je nakon nekoliko dana, na njegovu inicijativu, i tada je Panićeva odlučila da mu pruži šansu. Svoju vezu sa Fotosom definitivno je okončala pre mesec dana i tada je odlučila da otpočne novu romansu.

- Romana i Fotos raskinuli su pre mesec dana. Ona mu čak nije ni čestitala rođendan 19. maja, a on je baš na taj dan hteo da je zaprosi. Izgleda mnogo srećna kraj novog dečka – otkriva naš sagovornik blizak pevačici.

Pošto je od prijatelja načuo da njegova sad već bivša draga ima novog izabranika, Pitađis je svakodnevno opsedao Romanu pozivima i porukama u kojima joj se kleo na ljubav. Međutim, Banjalučanka je ostala gluva na njegovu slatkorečivost. Od nje smo pokušali da saznamo detalj više o novonastaloj ljubavnoj situaciji, ali nije bila preterano raspoložena za razgovor na tu temu.

- Veoma sam srećna i zadovoljna. To je sve što imam da vam kažem – kratko je rekla Romana.

Reklame

1 komentar

  1. bokica said on 26/05/2010 at 15:27

    Kako ovaj Pitadjis sad advokat a vec godinama ga svrstavaju u grupu zvanu “fotografi”?!?!?!?!!? Ko se ovdje malo zbunio?!

Ostavite komentar