Seka Aleksić ostavila Mladena zbog kokaina?!?

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 30 May 2010

Seka Aleksić napisala blog u kojem je Mladena Radulovića okarakterisala kao “sponzorušu” i “otkrila” da ga je ostavila kada je otkrila da je ovisnik o kokainu!?!

Seka Aleksić objavila je blog “Putujući Kazanova” u kome su mnogi prepoznali detalje njene ljubavne veze sa manekenom Mladenom Radulovićem.

Pevačica je u pomenutom kratkom “romanu” otkrila niz negativnih detalja njihove romanse, ali je konačno i otkrila pravi razlog njihovog raskida.

Naime, ukoliko je Seka u ispričanoj ljubavnoj priči otkrila zaista prave činjenice i detalje svoje nekadašnje veze, onda je razlog njihovog raskida to što je Mladen počeo da koristi kokain!

Seka je svoj roman započela kratkim uvodom koji neodoljivo podseća na njeno upoznavanje sa Mladenom.

- Mlad, lepuškast, zgodan, na prvi pogled samo jedan od mnogih koji mame uzdahe neiskusnih glumica i napaljenih tinejdžerki. Međutim, on je imao nešto više…iznenađujući nivo samopouzdanja da se usudi na udvaranje ovoj uspešnoj, moćnoj, prelepoj ženi, koja je, iako samo dve godine starija od njega, već imala karijeru velike filmske zvezde - piše Seka u svom blogu “Putujući Kazanova”.

Dakle, u samom uvodu priče, Seka je sebe predstavila kao uspešnu ženu, sa velikom karijerom, dok je Mladen okarakterisan kao momak sa visokim ciljevima.

- Galantna i svesna sebe, otvorila mu je vrata svog sveta. Dopustila mu je da oseti život u istinskom raju, životu sa sedam zvezdica koji je stvorila za sebe. Nije mnogo oklevao, uživao je u svakom trenutku. Postavila ga je u centar medijske pažnje…dobijao je ime i prezime…međutim, nije umeo da ukoči na vreme.

Nakon ovog dela folkerkinog bloga, ona otkriva i prave detalje njihovog razlaza.

- Kada je jedne majske večeri izašao bez nje, na jahtu sa prijateljima, poželeo je u maniru džet seta, malo čarobnog praha. Kokain…Nije potrajalo dugo kada su je bliski prijatelji upozorili na ovu njegovu, novootkrivenu strast. Žena koja je odolela svim zamkama brze karijere i slave, svim stranputicama i nepristojnim ponudama, bila je dovoljno razočarana da odluči da ga zamoli da predivne stvari koje mu je kupovala, polako spakuje u podjednako lepe kofere i krene dalje.

Nekoliko meseci nakon njihovog raskida, Seka opisuje nastavak Mladenovog života i učešća u Vip sezoni “Velikog Brata” gde se on upoznao i smuvao sa pop pevačicom Anabelom.

- Nekoliko meseci kasnije, tipkajući daljinskim upravljačem, naletela je na njega kao učesnika u jednom popularnom rijaliti programu. Bilo joj je smešno što je pored njegovog lepog imena pisalo ‘bivši dečko te i te poznate glumice’. Još je živeo u senci njene slave, rođen iz njenog rebra – da li će ikada postati nešto više? Bilo joj je zabavno da vidi šta će uraditi. Nije odmakao daleko - oslanjao se na proverene veštine – zavođenje. Plen ovog puta isuviše lak. Mlada i lepa, tek nedavno razvedena glumica, poznata po svojoj emocionalnosti i nesigurnosti, nije odolela šarmu putujućeg Kazanove. Njegove priče o unosnom biznisu u inostranstvu (a gde bi drugo?) učinile su da poveruje da je reč o ambicioznom mladom čoveku.

Seka još dodaje da je “glumica” iz njene priče navijala za romansu mladog para, zadovoljna time što će “Kazanova” konačno prestati da bude predstavljan kao “njen bivši”.

No, tu ipak nije kraj. Pevačica još otkriva da je “Kazanova” nakon učešća u realityju kontaktirao svoju bivšu dragu zbog nekih stvari koje su ostale kod nje, a koje mu je ona poklonila u toku njihove ljubavi.

- Bila je zatečena kada je videla njegov broj na ekranu telefona. Radoznalo mu se javila. ‘Jel možeš da mi spakuješ onih nekoliko pari cipela što su mi ostale kod tebe i onih par lepih torbica što si mi kupila?’, pitao je bez ustezanja. Hahahahaha! Smejati se ili plakati? Neki ljudi se nikada ne menjaju, nemaju granice ponosa, dostojanstva, stida. I torbice i cipele, koje je odlazeći zaboravio je već odavno bacila. Da li je trebalo da ih čuva kao muzejski eksponat?! Potpuno je zaboravila na njih, ali on se setio. Bile su mu neophodne za neko snimanje, za šetnju po gradskim mestima…

Pevačica svoj blog završava informacijom da je mladog i atraktivnog glumca ostavila i nova verenica jer je saznala priču da je on ovisnik o kokainu, a da je on krenuo u dalja osvajanja.

Kraj ovog interesantnog romana može malo da zbuni prosečnog čitaoca, jer su Mladen i Anabela, za koje se pretpostavlja da su jedni od aktera, dan pre objavljivanja Sekinog bloga predstavili svoju duetsku pesmu “150 stepeni”, pa tako o njihovom raskidu nema ni govora.

Reklame

Ostavite komentar