Seka Aleksić se tajno udala !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 26 May 2010

Seka Aleksić udala se za kik-boksera Veljka Piljkića, sa kojim se verila u oktobru prošle godine, nakon samo tri meseca zabavljanja.

Tek kad se ovaj svečani čin, kojem su, po svemu sudeći, prisustvovali samo najuži članovi njihovih familija, završio, pevačica je na Fejsbuku obznanila prijateljima i fanovima da je zaplovila bračnim vodama!

Svi su joj odreda čestitali promenu statusa kako na profilu tako i u životu, a isto smo poželeli i mi. I to telefonom. Međutim, ona nije htela da podeli svoje impresije s nama, ni da potvrdi niti da demantuje ono što je na popularnom sajtu osvanulo ispod njenog imena.

- Ne želim ništa da kažem. Ne dajem izjave povodom toga – rekla je nam je kratko Seka.

Gde se venčanje desilo, u kojoj opštini, kada, da li će se već na sledećem gostovanju u nekoj emisiji predstaviti s novim prezimenom ili je zadržala svoje… Pevačica nije želela ni da zucne. Pojedini njeni prijatelji zatečeni su razvojem situacije i naglašavaju da su ona i Veljko protekli vikend proveli u Vićenci, ali da ne znaju nikakve pojedinosti.

Uvereni su da se lako moglo desiti da je ceremonija održana upravo u ovom italijanskom gradu, daleko od pažnje javnosti i medija. Sve u svemu, ipak ništa od one pompezno najavljivane svadbe u Šarm el Šeiku.

Reklame

Ostavite komentar