Sergej Trifunović snima CD

Izvor: PG portal
Postavljeno 28 May 2010

Jedan od najboljih naših glumaca Sergej Trifunović uskoro će ostvariti jedan od svojih snova i snimiti muzički album. Neke numere za glumca je radi Dino Šaran, frontmen sastava „Letu štuke“, a kako saznajemo, Sergeja će pratiti Big bend RTS-a.

- Sergej ima u planu da snimi album sa Big bendom, a ja bi trebalo da mu pišem neke pesme – potvrđuje za „Blic“ Dino Šaran, frontmen sarajevskog sastava „Letu štuke“, sa kojima je Trifunović nedavno nastupio na koncertu u zagrebačkoj „Tvornici“.

- Sergej je kao gost otpevao pesmu „Kao na Zapad“, a publika je odlično reagovala. Ma, bilo je fenomenalno! – kaže Šaran. Ovo nije bio prvi put da glumac nastupa sa sastavom „Letu štuke“. Naime, prošle godine u aprilu, nastupio je u Domu omladine, a tada je sa poznatim sarajevskim bendom svirao i Žika Todorović, za bubnjevima. Pre saradnje sa pomenutim sastavom, Trifunović je snimio pesmu sa makedonskim rok sastavom „Leb i sol“. Pomenutu lirsku numeru koju je Trifunović izveo sa kultnim makedonskim sastavom napisao je Boban Arsovski, gitarista grupe „Leb i sol“. U pesmi on priča svoju ljubavnu priču kroz telefonski razgovor s jednom devojkom koja je daleko od njega. Razgovor ima srećan kraj.

- Sergej se oduševio. Bio je uzbuđen kada nas je sve upoznao. „Leb i sol“ je bend koji je on obožavao u djetinjstvu, a sada ima tu priliku da radi sa njima. Ali koliko god da je on bio oduševljen saradnjom s nama, toliko je bend bio oduševljen njegovim pristankom. Jer, Trifunović je odličan glumac i ima sve atribute koji su nama bili potrebni. Mislili smo da će on sve to izvesti na pravi način. A i ideja nam je bila da nađemo ličnost koja je prihvatljiva za cio taj region jugoistočne Evrope, naših susjednih zemalja… – rekao je tada Miloš Jovanović za „Blic“. Osim Sergeja, na tom albumu su gostovali Dado Topić i Slobodan Trkulja.

Reklame

1 komentar

  1. Milan Centar Beograda said on 07/06/2010 at 02:16

    Eh Sergeje,Sergeje…Kompleksima i frustracijama nikada kraja! Pa zar ti nije dosta samoga sebe i kako sam sebe podnosiš? U glumi se ne snalaziš očito,levitiraš ispod proseka,pa si sad i na muzičku estradu krenuo…Bacaj mrvice hleba usput da se povratiš!

Ostavite komentar