Svi su sigurni da Milan ide u finale, ali i da neće pobediti

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 25 May 2010

U Telenor areni u Baerumu, kod Osla, Stanković će nastupiti među izvođačima iz 17 zemalja i to u pratnji dva vokala, Saške Janković i Zorice Brkić, i uz dvojicu plesača, Aleksandra Jelenkovića i Marka Stojiljkovića. Njega fanovi koji se nalaze u Oslu ne vide ga kao favorita za pobedu, ali svakako kao finalistu.

- Novinari, fanovi i članovi ostalih delegacija znaju ko je Milan, traže od njega materijal i autograme, ali niko ne misli da će Stanković pobediti sa pesmom „Balkan”. Kad god pomenem da sam iz Beograda, svi odmah pričaju o tome kako je Evrovizija u Srbiji bila najbolja do sada, a manje pričaju o Milanu – kaže Milica Fajgelj, producent koji se nalazi radno u Oslu.

Ona kaže da Milan nije toliko druželjubiv kao ostali učesnici, koji posećuju gotovo svaku žurku organizovanu u čast Evrovizije.
- Dosta vremena provodi u hotelu i odmara se pred nastup – rekla nam je Milica.
Inače, sa Milanom se u Norveškoj nalaze još 12 članova delegacije, a s njim je i portparolka RTS-a Duška Vučinić-Lučić, koja kaže da je Milan spreman za večerašnji nastup.

- U punoj formi, odlično raspoložen zbog uspešnih prezentacija i primetnog interesovanja medija u Oslu za našu pesmu predstavnik Srbije Milan Stanković dočekuje sutrašnje prvo polufinalno veče 55. takmičenja za pesmu Evrovizije – izjavila je Duška.

Posle zvaničnog otvaranja Evrosonga u gradskoj skupštini Osla u nedelju, gde su bili predstavnici svih 39 zemalja, srpski predstavnik je opet izmamio najveće interesovanje novinara, snimatelja i foto-reportera.
Radio-televizija Srbije prenosiće sve tri večeri, dva polufinala, 25. i 27. maja, i finale, 29. maja, na prvom programu, sa početkom u 21 čas. Organizatori očekuju da najpopularnije muzičko takmičenje Starog kontinenta prati oko 125 miliona gledalaca širom sveta.

Reklame

Ostavite komentar