Vesna Ćeranić: Organizatori Farme su krivi za sve

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 30 May 2010

Vesna Ćeranić, majka Milene, jedne od najintrigantnijih učesnica „Farme“, u više navrata je tokom serijala bila prinuđena da svoju ćerku brani od raznih napada, ali informaciju da je njena ćerka izbačena iz Udruženja estradnih umetnika Srbije smatra besmislenom.

- Šta njih ima da zanima da li Milena na farmi psuje, da li se sa nekim svađa i kako se ponaša?! Njih ne treba ni da zanima ko se opija po kafanama, ko se bije, pljuje po ulici, ko šta i sa kim radi, svašta! Pa zamislite kad bismo se svi za sve pitali i o svemu odlučivali, na šta bi to ličilo, molim vas?! Pošto je to muzička organizacija, treba da ih zanima samo njeno pevanje i ništa više, bar ja tako mislim. Poznajem Nebojšu Aleksića i znam da čovek zna da radi svoj posao. Milena im uredno plaća te dažbine, članarine, tako da ispunjava svoje obaveze i nema razloga da bude izbačena – priča nam Vesna, koja je bila zgrožena, kako procenjuje, postupcima organizatora kada je njena ćerka išla na pijacu.
- Ma organizatori su platili onim jadnim ljudima da za petsto, hiljadu dinara pljuju i vređaju moju ćerku! Šta su sve ljudi spremni za tako malo para da urade… Jadno i bedno! Zvala sam ove iz „Farme“ da vidim šta im to treba i zašto to rade. Doveli rulju ljudi, platili im neku siću da blate i linčuju moju ćerku, a postavili su, tek onako, desetak policajaca da je, eto, kao brane ako zatreba – kaže Vesna, koja tvrdi da ima i dokaz.

- Moj sin Andrija, kad je bio u studiju u Šimanovcima, video je jednu krezavu babu od dvesta kila, sedela je iza njega. Posle ta ista babetina stoji u prvom redu onog kordona na pijaci koji pljuje moju ćerku i viče na nju! Strašno! Pokupili one mučene ljude, izbeglice, šta li su, i iz Šimanovaca ili odakle već ih dovezli u Barajevo. Ma ovo ponašanje organizatora je za tužbu – rekla nam je na kraju Milenina mama.

Reklame

Ostavite komentar