Vlada Božović se oženio sudijom

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 31 May 2010

Bivši generalni direktor MUP-a, a sada advokat Vladimir Božović, venčao se u nedelju u Sabornoj crkvi u Beogradu sa sudijom Vidom, koja je uzele muževljevo prezime, i tako ostavio javnu scenu bez jednog od najpoželjnijih neženja.

Venčanju je prisustvovao veliki broj njihovih prijatelja, rodbine, a nije izostao ni veliki broj javnih ličnosti iz Srbije i Crne Gore. Posle crkvenog obreda više od 100 svatova nastavilo je slavlje u jednom restoranu na Avalskom putu. Mlada je bila odevena u venčanicu boje šampanjca, ispod koje se nazirao stomačić, ali uprkos trudnoći, sve vreme je provela na nogama, srdačno se pozdravljajući sa gostima, nazdravljujući svom novom bračnom životu.
Od poznatih gostiju ovo slavlje su uveličali Milka Forcan, Isidora Bjelica, Branislav Lečić, Saša Mirković, Merima Njegomir, Ivana Pavlović, poznatija kao Sindi Models, koja je došla u pratnji svog supruga, i mnogi drugi. Pored mladenaca, za glavnim stolom sedeo je i njihov venčani kum Dule Knežević, jedan od osnivača „Atlas grupe“. Već pri samom ulasku u restoran zvanice je dočekao klavijaturista koji je svirao klasičnu muziku, dok je za goste u sali bio zadužen orkestar Aleksandra Sofronijevića, koji je po želji svatova, koji su minibusom došli iz Nikšića, odsvirao i splet crnogorskih narodnih pesama.
Do kasno uveče Vladimir je sa svojom suprugom i gostima uživao u odličnoj muzici i hrani, proslavljajući kraj momačkog života.

Reklame

Ostavite komentar