Aca i Sonja u najskupljem turskom hotelu

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 23 Jun 2010

Popularni pevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja otputovali su u Tursku na odmor! Kako „Alo“ saznaje, odseli su u najluksuznijem gradu hotelu u ovom delu sveta – „Riksos premijumu“, koji se nalazi u mondenskom letovalištu Belek.

Naime, pevač je iznenadio svoju ženu sa putovanjem od desetak dana, a za to zadovoljstvo morao je da iskešira i više nego dosta love.
- Na odmoru sam u Turskoj. Uživam i punim baterije za napornu letnju sezonu koja me očekuje – potvrdio je Lukas kada smo ga pozvali.
Ovaj hotel poseduje akvapark sa delfinima, spa centar, 11 restorana, 10 teniskih terena, šoping centar sa najpoznatijim svetskim markama, pećinu sa izgubljenim gradom i još mnogo toga. Novopečeni mladenci uživaju u lepotama Turske, kupaju se, sunčaju se, idu na masaže i provode se u barovima koji su u sklopu hotela. Terasa od njihovog apartmana izlazi pravo na more, a Lukas se potrudio da njegova draga uživa i da joj priušti sve što joj padne na pamet.
nače, luksuzni hotel je u rangu sa najskupljim hotelom u Dubaiju „Burdž el Arabom“, a posećuju ga sve svetski poznate zvezde, među kojima je i Pamela Anderson.

Reklame

1 komentar

  1. cici said on 28/06/2010 at 05:38

    Zamisli….. i sta to nama citaocima treba da znaci? … Pa i mi smo videli takve hotele, .. nista spektakularno!

Ostavite komentar