Aca Lukas: Milošu ću uzeti svih 100.000 evra

Izvor: Press online
Postavljeno 29 Jun 2010

Pevač Aca Lukas, na snimanju emisije „Ništa za sakriti” producentske kuće „Beoton”, ispričao je voditeljki Sandri Obradović sa kakvim se teškim mukama izvukao iz kandži droge!

Lukas je najavio da će zbog klevete koju je izneo na njegov račun Milošu Bojaniću na sudu uzeti svih 100.000 koje je osvojio na „Farmi”.

- Nije tajna da sam bio u kandžama droge. Nikada nisam rekao da je droga nešto dobro. Ovakvih klinaca kao što je moj sin Lazar ima 100.000, oni me obožavaju, kopiraju moj život i hoće da žive kao ja. Međutim, kada bih ja na kraju shvatio da je jedan klinac počeo da se drogira zbog mene sledeći moj primer, ja bih se popišao na ceo svoj život. Na moju nesreću, nisam imao od nekoga da čujem ovo što ću ja sada reći.

Svi moji fanovi mogu da me kopiraju u svemu, ali ovo što sam radio sa drogom, uradio sam umesto svih njih. Oni to ne treba da rade. Što se tiče Bojanića, samo ću reći da je žalosno što su jednog magarca, umesto da igra domine u Novom Sadu, pustili u emisiju da priča gluposti. Miloševa izjava da me je gledao kako koristim drogu je jedna notorna izmišljotina.  Svih 100.000 evra koje je osvojio ja ću mu uzeti na sudu. Taj novac će biti početni kapital za osnivanje fonda za borbu protiv narkomanije „Aca Lukas” – rekao je popularni folker.

Reklame

1 komentar

  1. Miodrag Kotlajic said on 03/07/2010 at 01:02

    Ha ha ha! Neznam da li Aca Lukas ima kojeg “fana” koji ga nije gledao kako “smrkne osvezenje”. O tome pricaju svi i svuda, a on ce da tuzi “za klevetu”. Sta ces, Bog je takav, nesto ti da, nesto uzme. Aci je dao glas, na racun zdrave pameti. 

Ostavite komentar