Ana Nikolić iznajmljuje dvorac za potrebe snimanja spota

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 25 Jun 2010

Novi CD Ane Nikolić još se nije pojavio na tržištu, a pesma “Džukelo”, sa kojom je započela promociju, nagoveštava da će postati hit.

Za samo dvadeset četiri sata od kada je postavljenja na Anin zvanični sajt, “youtube” i brojne muzičke linkove preslušana je čak trista hiljada puta. Zgodna brineta je rešila da za pesmu, koju je pre dve godine dobila od tadašnjeg dečka Matije Ćorkovića, snimi spot, pa će ovih dana otputovati u Hrvatsku. Da bi sve izgledalo spektakularno, iznajmila je luksuzni srednjovekovni dvorac nedaleko od Zagreba u kojem će biti snimljeni neki od kadrova. Ana je veoma zadovoljna pesmama koje je pripremila za novi album i jedva čeka da počne sa promocijom.

Iskreno, jedva čekam te slatke muke u vezi sa promocijom novih pesama, čitavog albuma i samog spota za pesmu ‘Džukelo’, koja je probila led. Sve polako počinje da se zahuktava, tako da sam veoma euforična i ushićena. Osećam da je ovaj album najznačajniji, a samim tim i najkvalitetniji u mojoj karijeri, tako da sam spremna da dam sto posto svojih snaga da ga publika doživi na pravi način. Onako kako sam i ja svaku pesmu otpevala – iskreno, emotivno i i iz najdubljih pora duše i srca“, kaže Ana za magazin “Hello!“

Reklame

Ostavite komentar