Anabela duguje Gagiju 20.000 evra

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 17 Jun 2010

Anabela Đogani duguje bivšem mužu Gagiju 20 hiljada evra koje je trebalo da mu isplati zbog zajedničkog stana u kom ona trenutno živi sa dečkom Mladenom Radulovićem. Barem tako tvrdi Gagijev stariji brat Đole.

Kada su se razveli, nekadašnji članovi Fanki Džija dogovorili su se da se Gagi iseli iz porodičnog stana u Rakovici, a da mu Anabela isplati pomenutu sumu. Denser se smestio u garsonjeru blizu nekadašnjeg doma, koja je kupljena neposredno pre razvoda. Međutim, i dalje nije video ni evro od novca koji mu pripada, tvrdi Đole Đogani.

„Usmeni dogovor između Anabele i Gagija bio je takav da ona njemu da 20.000 evra, jer je podela imovine nakon razvoda sasvim normalna stvar,“ priča Đole za ’Kurir’. „Ona je pristala na to, ali nakon mesec dana, kad je Gagi tražio pare od nje kako bi snimio album, rekla mu je da ima velike troškove i da mu neće dati novac! On se pobunio, ali ga je Anabela vrlo brzo primirila tako što je počela da patetiše kako uzima deci od usta. Strašno kakva je ona osoba! Sada u tom stanu živi sa Mladenom i troše novac koji je sa Gagijem zaradila.“

Na ovu priču Anabela nije imala komentar, ali nema sumnje da će se čuti ukoliko sve dobije epilog na sudu.

Reklame

Ostavite komentar