Anabela i Vlada vode „Zvezde Granda”?!

Izvor: Press online
Postavljeno 18 Jun 2010

Pevačica i bivša učesnica „VIP Velikog brata” Anabela Bukva i voditelj „Sitija” i bivši farmer Vladimir Stanojević najverovatnije će biti novi voditeljski par muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”

Kako Press saznaje, vlasnik „Granda” Saša Popović je o tome već razgovarao sa Anabelom i Vladom, koji su trenutno u žiži javnosti zbog učešća u rijalitijima.

- Popović nikada nije pogrešio pri izboru voditeljskog para za ZG i ovoga puta odlučio je da angažuje Anabelu i Vladu! Pre njih kao odlični voditelji ovog muzičkog šoua pokazali su se Ena Popov i Marko Miljković, potom i Silvija Nedeljković i Nemanja Stevanović. Saša je već razgovarao sa Anabelom i Vladom, iako u rezervi ima još dva para čija se imena zasad drže u tajnosti. Konačnu odluku doneće za mesec dana, budući da je početak „Zvezda Granda” planiran za septembar – kaže izvor Pressa.

Vlada nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje da će se naći u ulozi voditelja ZG.- Otkad sam izašao sa „Farme” postoje spekulacije da ću voditi ZG, ali kada bude nešto konkretno i zvanično, moći ću o tome da pričam. U svakom slučaju, bilo bi mi drago da Anabela bude moja partnerka – rekao je Vlada kroz smeh.

Reklame

Ostavite komentar