Australija ukinula zabranu za Cecu

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 24 Jun 2010

Svetlani Ceci Ražnatović će konačno biti dozvoljeno da udje u Australiju gde će da održi koncerte ljudima koji godinama čekaju da je vide i čuju.

Kako bi podržali Cecu, svedočili su brojni njeni saradnici, između ostalih i Marina Tucaković, Aleksandar Radulović Futa, Dejan Maksimović, generalni menadžer “Mjuzik star produkcije” piše “Alo!”.
“Svedočio sam da Cecine pesme nisu nacionalističke, da joj nastupi nikada nisu bili tako obojeni i da se nikada do sada na koncertu nije isticala nacionalna pripadnost” rekao je ovim povodom Dejan Maksimović, generalni menadžer “Mjuzik star produkcije”, koja je jedan od organizatora budućih koncerata”.

“Ukoliko se do 5. jula niko ne žali, odluka da Ceca može održati koncerte u Australiji postaće punovažna. Sačekaćemo taj datum, ali je u planu da ona održi pet koncerata jer i tamo ljudi imaju pravo da čuju pevačicu koju obožavaju” rekao je čelnik “Mjuzik stara” Raka Marić.

Ceci je viza po drugi put odbijena 2007. godine jer je dve godine ranije proglašena nepoželjnom u Australiji, SAD i Kanadi, a tada je počela pravna bitka da se pevačici ipak dozvoli ulazak.

Reklame

Ostavite komentar