Britni Spirs seksualno uznemiravala telohranitelja

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 09 Jun 2010

Bivši policajajc Fernando Flores (29) je tužio Britni Spirs (29) da je nekoliko puta pod pretnjom da će dobiti otkaz, pokušala da ga “namami” u krevet, a za njim je čak nekoliko puta potpuno gola trčala po kući.

“Veoma je teško raditi sa njom jer nikad ne znate šta vas čeka. U trenutku menja raspoloženja. Nekoliko puta je pokušala da ga zavede, a nakon što ju je odbio ona je za njim potpuno gola trčala po kući i dvorištu”, rekao je neimenovani Fernandov prijatelj za britanski “The Sun”.

Nakon nekoliko žalbi osoblja pevačicinom ocu koji, odlukom suda, upravlja njenom imovinom, da ona često hoda gola i bez razloga galami na osoblje, Džejmi Spirs je čuvarima naredio da Britni od sada moraju upozoriti da kada izlazi nosi donje rublje.

Ipak, ona ih nije poslušala pa su ponovo osvanule fotografije na kojima nema grudnjak, a Džejemi je krivicu svalio na Fernanda, koji je istog momenta dao otkaz, a u tužbi koju je podneo jednom sudu u Los Anđelesu traži višemilionsku odštetu.

Ovo nije prvi put da je jedan njen telohranitelj dao otkaz zbog seksualnog uznemiravanja. Toni Bereto je 2007. u obrazloženju svog otkaza naveo da ne može voditi brigu o osobi koja gola hoda po imanju.

Reklame

Ostavite komentar