Ceca na otvaranju terase i hotela „Vila Jelena”

Izvor: Press online
Postavljeno 11 Jun 2010

Iako se terasa „Jelena” nalazi u elitnom delu Beograda, izmeštena je od gradske vreve. Brojne poznate ličnosti su uživale u enterijeru koji je urađen u visokoelegantom stilu sa primesama egzotike.


Među prvima na otvaranje su došli folk pevačica Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug Nebojša, koji su se smestili u jedan od separea koji su bili prekriveni baldahinima i ukrašeni svežim cvećem i svećama. Ubrzo za njima pristigli su i bivši farmeri Vladimir Stanojević i misica Mirjana Božović, koji su celo veče razmenjivali nežnosti i time potvrdili medijska nagađanja da su u vezi. Prvi put u javnosti posle razvoda pojavio se i popularni voditelj Ognjen Amidžić, koji je veče proveo u prijatnom ćaskanju sa zgodnim voditeljkama Sandrom Obradović, Oljom Crnogorac, Draganom Katić i Jelenom Petković!

Dodatni sjaj ovom glamuru dao je i dolazak srpske folk dive Svetlane Cece Ražnatović, koja je samo nekoliko dana pred proslavu svog 37. rođendana odlučila da se opusti u predivnom ambijentu terase „Jelena”, uz zvuke moderne strane muzike i u društvu svog prijatelja i stiliste Saše Vidića! U svom separeu uz degustaciju najraznovrsnijeg voća, čuvene votke „ruski standard” i „evijana” provodili su se i članovi porodice Karić, predvođeni bivšom misicom Anom!

Reklame

Ostavite komentar