Ćeranići mole Sašu Popovića za oproštaj

Izvor: Press online
Postavljeno 08 Jun 2010

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović zamolili su svoje menadžere da urgiraju kod Saše Popovića da ih ne izbaci iz „Granda”! Telefonski poziv, na koji imaju pravo jednom nedeljno dok su na „Farmi”, iskoristili su da bi direktora „Grand produkcije” preko menadžera zamolili da im ne uruči otkaz!

- Oni su iskoristili poziv da razgovaraju sa svojim menadžerima. Zamolili su ih da urgiraju kod direktora Saše Popovića da ih ne izbaci iz „Granda” jer su svesni da će, u slučaju da dobiju šut-kartu iz te produkcije, karijeru najverovatnije nastaviti u kafanama – otkriva izvor Pressa blizak produkciji.

Naši izvor kaže da se Nemanja mnogo više boji za svoj status u muzici od Milene, pa zato i pokušava da joj skrene pažnju da popravi ponašanje.

- Nemanja se nakon Mileninog odlaska na pijacu, gde ju je narod izvređao i poručio da će ih Saša izbaciti iz „Granda”, uplašio za svoju egzistenciju nakon napuštanja Pinkovog seoskog imanja. Zato je sa svojom devojkom tražio od menadžera da „srede situaciju”. Direktor „Granda” je potpuno razočaran njihovim ponašanjem i nije siguran da će im dozvoliti da i dalje „lete” u „Grandovom” jatu. Konačnu odluku doneće po završetku „Farme” – kaže izvor Pressa.

Reklame

2 komentara

  1. Suzana said on 23/06/2010 at 19:48

    I treba da lete iz Granda. Cak se ni pijanice tako ne ponasaju kao Milena. Sramota za zensko da uopste psuje, a kamo li onoliko. Nevaspitana, bez bozira sto kazu -mladost ljudost.

  2. Suzana said on 23/06/2010 at 19:49

    *ludost.

Ostavite komentar