Courtney Love – Nastavak auto destrukcije lika i dela

Fotke postavljene 10 Jun 2010


Kontroverzna udovica Kurta Cobaina možda više nema sposobnost šokiranja, ali je joj prilično dobro ide u promicanju degutantnosti.

Courtney Love je na svoj Facebook profil uvrstila nekoliko bizarnih fotografija, na kojima je sopstveno golo telo i intimne delove stavila u prvi plan. Umetnost, ili nešto drugo, moraće proceniti stručno oko.

Na jednoj fotografiji S/M karaktera pozira s poznatim američkim transseksualcem Amandom Lepore koji ima bič u ruci. Na idućoj fotografiji Courtney s jednom rukom kameri pokazuje srednji prst, dok s drugom pokazuje da ne nosi gaćice.

Ostale dve fotografije i po make upu i kompoziciji spadaju u takozvanu ‘heroin-chic’ eru koja je bila popularna u modnoj industriji sredinom devedesetih godina prošlog veka.

Ova lečena ovisnica i propala muzičarka je nedavno bila u medijima zahvaljujući tvrdnji kako je imala lezbijsko iskustvo s supermodelom Kate Moss, što je kasnije sama opovrgnula na svojoj Twiter stranici.

Istina je jedino da ovu četrdeset petogodišnjakinju više niko ne uzima za ozbiljno i kako je njena muzička i filmska karijera daleka prošlost, koja se ovakvim ispadima nikako neće moći reanimirati.

Izvor: Dnevnik.hr


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar