Danijela Vranješ: Zaljubljujem se retko, ali fatalno

Izvor: PG portal
Postavljeno 01 Jun 2010

Glumica Danijela Vranješ kaže da je veoma emotivna, ali nikada nije bila zaljubljive prirode. Privlače je duhoviti, pametni, talentovani i pomalo drski muškarci.

“Zaljubljujem se retko, ali fatalno. Ne mogu da kažem da sam imala sreće, jer su moje ljubavi stalno odlazile od mene, i to u daleke krajeve”, kaže Danijela.

Obožava svoj bicikl, pa svakodnevno na svom dvotočkašu obilazi Beograd. “Počela sam intenzivno da vozim pre sedam godina i vremenom sam postala ludo zaljubljena u bicikl. Nadam se da ćemo u doglednoj budućnosti dobiti mnogo više biciklističkih staza. Beograd je mnogo lepši, naročito noću, kad ga obilaziš na dva točka”, kazala je glumica i dodala da voli da ode i u kafanu. Ima dve omiljene i obe su u Zemunu.

“Volim tu atmosferu, prija mi. A volim i muziku. Ne libim se ni da naručim pesmu. To uvek bude nešto od Džeja ili Tome Zdravkovića”, otkriva Vranješeva, koja se u kuhinji, priznaje, ne snalazi najbolje, ali zato je majstor za uređenje enterijera:

“Krečim, gletujem, lepim tapete kao profesionalac. Vešta sam u tome, a to volim da radim”, rekla je Danijela za “Blic ženu”.

O budućnosti mnogo ne razmišlja: “Želim da budem živa, zdrava, voljena i da volim. Ma, koga ja zavaravam. Hoću da radim i da imam posla. To je moja najveća želja. “

Reklame

Ostavite komentar