Dara Bubamara se vraća u “Grand” ?

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 23 Jun 2010

Folk pevačica Dara Bubamara još pre mesec dana završila je novi album, ali do njegovog objavljivanja još uvek nije došlo.


Kako pišu pojedini domaći mediji Dara je malo precenila sebe, pa od izdavača traži pozamašnu svotu novca. Navodno, u pitanju je cifra od 50.000 evra.

Kako je u celom svetu aktuelna ekonomska kriza, izdavači su se pevačici zahvalili na ponudi i odbili da isplate tako visoku cifru za izdavanje njenog albuma.

- Dara je izuzetno iskrena osoba i nikada ne bi imala problema oko izdavanja albuma da je držala jezik za zubima. Svi odlično znamo da je Popović ljut na nju još od kad je burno reagovala posle završetka drugog “Grand” festivala gde je nastupila u duetu sa Nikolom Rokvićem i nije uspela da osvoji nagradu. Ta reakcija ju je koštala “šut-karte” iz najveće srpske izdavačke kuće - kaže izvor koji je želeo da ostane anoniman za portal Opera17 i nastavlja:

- Malo je poletela kada je prošle godine od pesme “Mami, Mami” napravila veliki hit i bez “Granda”, ali sada je situacija već alarmantna. Shvatila je da joj je najbolje bilo u njihovim redovima i da bi za njenu karijeru savršeno bilo da se vrati kod Popovića. Iako je izuzetno ponosna ovog puta je progutala knedlu i ponudila Saši svoje nove pesme. Još uvek nema odgovora ali je svakako dobar znak to što je on odobrio da njen intervju izađe u njihovoj “Grand Reviji” - završava naš izvor.

Dara je za sve ljubitelje njene muzike pripremila dvanaest novih pesama, a sva je prilika da će publika imati vrlo brzo prilike da ih čuje. Da li će to biti u “Grandovim” emisijama, ostaje nam da sačekamo i uverimo se.

Reklame

Ostavite komentar