Dragana Milošević: Zapušiću svima usta kad postanem voditeljka

Izvor: Press online
Postavljeno 27 Jun 2010

Grand balerina sebe vidi kao voditeljku TV takmičenja „Zvezde Granda”, koje će od jeseni emitovati TV Pink.


- Volela bih da ostanem na malim ekranima, ali u ulozi voditeljke. Ako mi Saša Popović predloži da vodim „Zvezde Granda”, ispunio bi mi se san da postanem voditeljka. Na „Farmi” su mi neki zli jezici govorili da nisam poznata ličnost. Nisu bili svesni da to izgovaraju sa mnogo ljubomore i zavisti. Ako postanem voditeljka, videćemo šta će onda pričati – kaže Dragana.

Ona kaže da joj se ne dopada što se mnogo pričalo o njenoj vezi sa Nemanjom Stevanovićem i poručuje da nikada javnosti neće pokazati sadašnjeg dečka.

- Naučila sam na sopstvenoj grešci! Nakon jednog lošeg iskustva nikada sebi neću dozvoliti da pokažem dečka, pa da mi se to obije o glavu. U vezi sam  sa dečkom koji me u potpunosti razume. Iako sam na „Farmu” ušla sa etiketom bivše Nemanjine devojke, pokazala sam da je to iza mene. Nemanja i Milena me apsolutno ne zanimaju. Toliko su me vređali i ponižavali sa ciljem da me izbace iz igre. Hvala bogu, to im nije uspelo. Narod je u meni prepoznao iskrenu i normalnu devojku. Zahvaljujući porodici i direktoru Popoviću, koji me je nagovorio da uđem na „Farmu”, dokazala sam sebi i drugima da nema tih para zbog kojih bi sebe dovela u situaciju da psujem, vređam i ponižavam – kaže Dragana.

Reklame

2 komentara

  1. Bocko said on 28/06/2010 at 01:02

    Mlados treba podrzati,ali i druge malde i postene devojke su bile na farmi,pa na zalost nisu imale tu privilegiju da budu u finalu.To nije zbog toga sto su manje poznate ili losije od Dragane Milosevic,vec zato sto njihova medijska kampanja nije bila toliko jaka i niko ih nije favorizovao…Prema tome,Dragana nije olicenje mladosti i kulture Srbije,mnoge druge devojke su to bile…Zalosno je sto je neko kao ona ostao do finala.

  2. Saša Bg said on 29/06/2010 at 13:39

    Ma njoj svaka čast ali aman ljudi, šta će nam još jedna janjava voditeljka?! Pa zar Lea Kiš nije dovoljna?????
    Dragana bi trebalo da ide prvo na časove dikcije pa tek onda da sedne u studio i to ne kao voditelj nego možda samo kao gost….
    Mada, u Grandu je izgleda biti voditej najlakši posao. Prvo ona mala Žikina devojka, sad je otišla i u pevačice…pa Gaga, pa ćemo naći još neku devojku koja talenta ni za šta drugo nema ali ima želju da bude poznata, pa što onda ne bi bila voditeljka? Strašno!!! Prljaju tu divnu profesiju! dokle više?

Ostavite komentar