Dunja Ilić snimila spot za pesmu “Šefica Podzemlja”

Fotke postavljene 16 Jun 2010


Mlada pevačica Dunja Ilić u produkciji “Visual Infinityja” snimila je još jedan visokobudžetni spot za pesmu “Šefica Podzemlja”.

U pitanju je letnji singl koji se već zavrteo po diskotekama i radio stanicama, a Dunja je rešila da publici pokloni još jedan spot, koji će sigurno izazvati pravu buru.

- Šefica je za kratko vreme stvarno postala veoma slušana pesma, kako kažu, pravi letnji hit u najavi pa sam zato i rešila da za nju snimim spot. Snimali smo u jednoj napuštenoj fabrici u Novom Sadu i stvarno je bilo izuzetno naporno za celu ekipu. S obzirom da sam publici do sada poklonila dva vanserijska spota za pesme “Bidermajer” i “Misterija” sada sam želela da opravdam njihovo poverenje i nadmašim ih. Snimali smo više od 22 sata, ali sam prezadovoljna materijalom - kaže Dunja za portal Opera17.

Da će “Šefica podzemlja” izazvati buru komentara može se naslutiti i po fotografijama sa snimanja. Dunja je za potrebe snimanja promenila nekoliko stajlinga, u jednom momentu nosi kreaciju mladog kreatora Nemanje ivaniševića, ali svakako je najzanimljivija radnja spota koja je nesvakidašnja.

Naime, Dunja i njene drugarice muče muškarca u spotu da bi ga potom pevačica digla u vazduh tako što je izazvala eksploziju automobila.

- Osvetila sam mu se za sve (smeh). Šalu na stranu, ne želim da zvučim neskromno, ali verujem da će ovaj spot biti zaista najbolje urađen spot u srpskoj produkciji. Scenario je zaista zanimljiv, ali ne želim da otkrivam sve detalje, želim da se publika iznenadi i šokira kad vidi spot. Mogu samo reći da je snimanje bilo izuzetno rizično i teško jer su neke scene bile opasne za snimanje. Bilo je i nekih povreda, ali srećom sve se dobro završilo - završava priču Dunja.

Premijera video spota za “Šeficu Podzemlja” očekuje se za petnaestak dana, a do tada uživajte u slikama sa snimanja.

Izvor: Opera-17.com


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar