Farma: Doviđenja gospođo Zorice

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 25 Jun 2010

Pobednik druge sezone rijalitija Farma biće poznat za 24 sata, a među superfinalistima nema mesta za Zoricu Brunclik. Šta o onima koji su ostali da se bore za nagradu misli farmer koji je već osvojio 100.000 evra?

Bilo je dosta, nekima i previše. Igra koja je počela pre nešto više od tri meseca, kažu skoro svi učesnici rijalitija, postala je sve osim toga.

Nedelje, tačnije meseci svađa i malo dobrog provoda, završavaju se sutra. Tada će Miloš, Mina, Dragana, Maca ili Firči odšetati bogatiji za sto hiljada, što se ne može reći za poslednju izbačenu finalistkinju Zoricu.

Gospođa Zorica ostaće upamćena kao osoba koja je od prvog dana tražila da joj se ostali farmeri obraćaju sa Vi, koja je često znala da zaplače, ali i pljune Miloša.

Kada je stigla u “civilizaciju” dočekana uz negodovanje i povike publike u studiju, ali sa podignutom glavom i pitanjem “Gde je moj muž?“

Osećam se poprilično poniženo i neću da pričam o tome. Reakcija publike u studiju …pitala bih zbog čega? Toliko me ne interesuje sve ovo večeras, osnovni red je da me pozdravite i kažete ‘izdržala si 103 dana’, a ne UA! Ja sam pogrešno shvatila Farmu, ja sam tamo otišla da živim, a tamo se ide da se igra, svađa, ponižava, koketira…čast izuzecima, ali mislim na većinu. Ja to nisam shvatila“, rekla je Zorica.

Miloš joj nikada nije bio prijatelj, a “gosn Raka”…”On je bio jedna od najsvetlijih tačaka na imanju. Kada je on ispao, znala sam da sam sledeća, jer se red i rad ne poštuju”.

O ostalim kolegama, tačnije Milošu. “On je svačiju porodicu zakačio. To što je rekao da sam četrtasta, prepravljana, to mu nisam zamerila, ali kada je rekao da moja ćerka nije pozvala oca na svadbu, a on Milošu plakao na ramenu…to je sve reklo o njemu. Ne sme se spominjati niko ko nije tamo! Vi ste od Miloša napravili to što jeste…vi ga ljuljali, vi ga izljuljali…Istina će izaći na videlo, ako je muškarac u Srbiji neko ko će da udari ženu, a vi meni vičete UUU, onda…

“Ja sam golgotu preživela posle 5. oktobra…pitajte ga da li je istina što je rekao da je moj muž kupio stan za sitne pare jer sam bila u stranci na vlasti. Pitajte ga da li je to tačno što je rekao, da bih znala da li ćemo se sudski goniti”, nastavila je “Zoka”, a onda oplela po Dragani.

“Šetala se i držala se Miloša, prošetala i svoju lepotu, oprala dva, tri puta sudove…i ona eliminiše mene i Raku…ja ne znam šta je reper. Volela bih Mina da pobedi jer znam kakva muka ju je naterala. Da ona koja je kroz toliku muku prošla da dobije dete, a onda to dete ostavi na dva meseca…volela bih da ona pobedi, a Miloš nikako!

Reklame

Ostavite komentar