Farma: Producent ušao u kuću da održi sastanak s farmerima zbog alarmantne situacije

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 20 Jun 2010

Nakon velikih „nemira” i svađa pred kraj drugog serijala Farme situacija je postala toliko alarmantna da je u kuću po prvi put ušao jedan od producenata ovog rijeliti šou programa kako bi sa farmerima održao sastanak.

Producent Bata, kako su ga farmeri oslovljavali, došao je da pokuša da smiri situaciju i ustanovi pravila ponašanja tokom poslednje nedelje ovog šou-a. Farmeri nisu bili presrećni njegovim stavom, a Bata je bio prilično nervozan tokom razgovora. Milošu Bojaniću prvo se obraćao sa ti, pa potom sa vi, nije dozvoljavao da se farmeri pred njim raspravljaju i na kraju uopšte nije jasno šta je doneo kao odluku povodom cele situacije.

Bata se požalio farmerima da je Srbija ostrašćena i da ih gledaju sa velikom pažnjom i konstantno ih je kritikovao. Na to je reagovao i Firči koji je rekao: „Prema mom skromnom mišljenju trebali ste da reagujete ranije. Nego je vama odgovaralo naše ponašanje. Televiziji Pink je prijalo naše ponašanje, a sada je problem. Imam neizreciv bol u kur*u kako se oseća Srbija zbog nas 20 majmuna na Farmi”.

Bata je na to odgovorio: „Da ti samo uprostim priču. Boli i nas ku*rac za sve što se radi, ali Firči ti ne znaš u kom smo problemu. Treba da se radi i Farma 3 od septembra, a ko će da dođe da učestvuje”.

Maca je delovao prilično sabran i ni nalik sebi prilikom svađe sa Milošom. On je producentu rekao da je napravljena greška još mnogo ranije kada je dozvoljeno vređanje na nacionalnoj osnovi i da je potrebno sankcionisati svaki postupak provokacije.

Nemanja se pridružio Macinom stavu, međutim ubrzo je ponovo pukao i rekao Milošu: „Majku ti je**m mrtvu u p**ku”.

Producent je čak pričao sa nekim i preko mobilnog telefona i prenosio da je zabranjeno diranje nečijih ličnih stvari i izbacivanje kreveta kroz prozor. Kada je Miloš pitao ko će sada da vrati njegov krevet u kuću, producent je počeo da se smeje.

Da li je uspeo malo da smiri farmere i da li će se ubuduće obraćati jedni drugima sa više poštovanja tek ćemo da vidimo. Možda je prvi korak ka tom pomirenje Miloša i Zorice.

Reklame

Ostavite komentar