Farma: Sajko ubedljivo izgubio duel !?

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 20 Jun 2010

Veče nakon što je umalo izbila tuča na Farmi, sa imanja u blizini Barajeva iz poslednjeg duela u sezoni, nedelju dana pred veliko finale druge sezone rijalitija, odšetao je jedan, a ušlo šestoro farmera!Ovonedeljni duelisti Dragana i Sajko sukobili su se u kvizu znanja i pokazali da “znanja ne manjka”, ali glasova i naklonosti publike i te kako. Iako većina farmera misli kako je Dragana došla na Farmu “da provocira Nemanju”, a uspela da ostane jer je “dobra sa Milošem”, činjenica je da je, “zasluženo ili ne”, postala poslednji finalista koji će se boriti za premiju od 100.000 evra.

Više tačnih odgovora, odnosno odgovora koji nisu bili “hopa cupa”, “da, mada možda” ili “sto evra” koje je davao Sajko, u poslednjem dvoboju dala je Dragana. Nakon dupliranja glasova, Grand balerina je imala skor od 82.43 odsto glasova.

Ne žalim što sam ispao pred finale”, rekao je Nikola po izlasku. “Bio sam drugačiji ovaj drugi put, jer sam saznao šta drugi misle o meni”, priznao je “mali Firči”. O svom odnosu sa Milošem Bojanićem…

“Ja jesam lepo vaspitan, ali ne dam na sebe…video sam na YouTube kanalu da o meni priča da sam alkoholičar, a ja sam imao tako visoko mišljenje o njemu“.

O Dragani…misli da jednostavno nije VIP. “Više bih voleo da sam je upoznao na nekom drugom mestu. Jasno je što je ušla. Rekla je jednom ‘ušla sam da me ljudi bolje poznaju’, a ko je pre toga, osim porodice i prijatelja, poznavao. Ako je nju neko zapamtio sa te scene (Granda) onda svaka čast“.

Društvo do finala, odnosno do “polufinala” sredinom nedelje, kada će kuća postati lakša za tri učesnika, Dragani će praviti njen bivši dečko Nemanja, Mina, Miloš, Maca, Firči, Zorica i Raka, i ne samo oni…

Reklame

Ostavite komentar