Farmeri ignorisali Bojanića tokom odmora na Mitrovićevoj jahti

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 29 Jun 2010

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović organizovao je nagradno putovanje u Crnu Goru za učesnike prvog i drugog serijala rijalitija ‘Farma’.Tako su na aerodrom ‘Nikola Tesla’ došli Mina, Dragana, Maca, Miloš, Firči, Sajko, Raka, Milena i Nemanja, kao i prošlogodišnji farmeri Niggor, Sandra Obradović, Saša Jovanović, Bebi Dol i Viktorija. Maja Odžaklijevska otkazala je jer se plaši letenja, dok Marija Šerifović nije krenula zbog bolesti.

Svi su sa sobom poveli prijatelje ili partnere, pa su tako Bojanić i Raka bili sa suprugama, Firči i Maca sa devojkama, Mina sa dečkom Igorom. Odmah po dolasku na aerodrom primećeno je da je ovogodišnji pobednik potpuno izolovan od ostalih te je ukrcavanje na avion čekao u kafiću sa suprugom Brankom. Na kratko mu se pridružila Mina, jedna od dve osobe sa kojima je Miloš na farmi bio u dobrim odnosima.

Situacija nije bila mnogo drugačija ni na Mitrovićevoj jahti ‘Sunseeker 105′ vrednoj oko 10 miliona evra, kojom je okupljena ekipa krstarila dva dana. Osim farmera, na jahti su bili i Oliver Mandić, Džej i mnoge druge javne ličnosti kao i predstavnici medija.

Reklame

Ostavite komentar