Finale Farme: Miloš favorit, Zorica ispada!

Izvor: Press online
Postavljeno 22 Jun 2010

Tri dana pred finale rijalitija „Farma” Miloš Bojanić je apsolutni favorit za pobedu, a Zorica Brunclik je pred izbacivanjem!

Kako Press saznaje, folker je trenutno najbliži osvajanju glavne nagrade vredne 100.000 evra, dok će njegova ljuta suparnica verovatno još večeras napustiti takmičenje.

- Otkad je počelo glasanje za pobednika „Farme” Miloš Bojanić ima najviše glasova! Za njim slede folkerka Mina Kostić i balerina Dragana Milošević – kaže izvor Pressa blizak produkciji, i dodaje:

- Poslednje izbacivanje u ponedeljak donelo je veliki preokret – Zorica Brunclik bila je na korak od napuštanja takmičenja! Naime, dva sata pre izbacivanja Zorica je imala najmanje glasova i „za dlaku” je izbegla eliminaciju. Kad je na kraju urađen presek glasova, Brunclikova je imala nekoliko glasova više u odnosu na Raku Radovića, koji je napustio takmičenje.

Interesantno je da je rejting Dragana Marinkovića Mace naglo skočio kada se u javnosti pročulo da je navodno pretukao Bojanića, pa je u jednom trenutku čak imao najviše glasova publike! Međutim, njegova popularnost bila je kratkog daha – Miloš je vrlo brzo preuzeo tron najpopularnijeg VIP seljaka.

Reklame

Ostavite komentar