Finale Farme: Miloš uzima 100.000 evra!?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 26 Jun 2010

Sudeći po trenutnom stanju glasova, pevač Miloš Bojanić najbliži je nagradi od 100.000 evra! Naime, kako „Alo!“ saznaje iz izvora bliskih produkciji, folk pevač je toliko odmakao sa glasovima da će teško bilo ko moći da ga prestigne do subote uveče.

- Prema trenutnom stanju glasova, Miloš ubedljivo vodi, slede Mina, Dragana i Maca. Ipak, sve je moguće, pa i da uveče na pobedničkom tronu vidimo nekog drugog ukoliko se nešto dramatično promeni. Borba za drugo i treće mesto je neizvesna jer je razlika u glasovima veoma mala, a biće i prelivanja glasova kako takmičari budu ispadali – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor iz produkcije „Pinka“ i otkriva da je Bojanić na početku serijala praktično bio pred izbacivanjem.
- U prvoj trećini druge sezone „Farme“ Miloš je bio na korak do ispadanja. On je u to vreme bio praktično neprimetan farmer i nekoliko puta je za dlaku izbegao da se nađe u duelu. Ipak, imao je dosta sreće pa je „preživeo“ na farmi taj kritičan period. Kasnije, kada su počele svađe sa ostalim takmičarima, Bojanić je iznenada popravio svoj rejting i od apsolutnog autsajdera postao favorit za pobedu. U tome su mu mnogo pomogli i glasovi publike iz Republike Srpske koju je uspeo da animira u velikom broju. U Srbiji ni danas nije glavni favorit – zaključuje naš sagovornik.
Ukoliko Miloš Bojanić večeras trijumfuje, sva je prilika da će svoje bogatstvo uvećati za još jednu nekretninu. Naime, pevač je već najavio da će pomoću tog novca izgraditi svoju šestu kuću. Uz to, sklopio je i dogovor sa Minom i Draganom da, ukoliko ostanu do kraja, nagradu od 100.000 evra podele na jednake delove!

Reklame

Ostavite komentar