Firči ljubio rođenu sestru

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 08 Jun 2010

Ivan Fece Firči, bivši član grupe EKV i farmer, imao je incest sa svojom rođenom sestrom po ocu Marijanom Fece! Kako je ova mlada kreatorka, koja živi i radi u Budimpešti, priznala za novi broj magazina „Svet“, sa svojim bratom se jednom prilikom strasno poljubila:

- Jedne noći smo se toliko posvađali da sam počela da se pakujem sa namerom da napustim Novi Sad i da mu se više nikad ne javim. Bio je besan, šetao se hodnikom i držao za glavu. U jednom trenutku otvorio je vrata spavaće sobe u kojoj sam stajala u donjem vešu. Pribio me je uza zid i dok me je gledao, snažno me je poljubio. Moram da priznam da ni meni nije bilo svejedno i da je i mene privlačio taj greh… Srećom, nekako smo se suzdržali, i to jedva – rekla je Marijana dodavši da se sledeći put neće opirati seksualnoj želji koju oseća prema bratu (?!).
- Živim u Budimpešti i čekam da nas sudbina ponovi spoji, a kad se to desi, ne mogu da tvrdim da ćemo stati samo na jednom poljupcu, kao što smo to uradili u mojoj mladosti – rekla je Marijana Fece za „Svet“.
Da li je Marijana ovom izjavom zaista želela samo da otkrije ovu, neki bi rekli mračnu istinu o svom polubratu Firčiju, ili je po sredi marketinški trik, saznaćemo kad bubnjar bude napustio imanje u Lisoviću. Kako će njegova (bivša?) devojka Jasmina reagovati na ova saznanja, možda ćemo saznati u narednom periodu, i to preko njenog profila na „fejsbuku“, gde je nedavno promenila status iz „u vezi“ u „komplikovano je“.

Marina Perazić: Ona ima psihički problem!

Bivša Firčijeva supruga, pevačica Marina Perazić, bila je zaprepašćena ovim navodima:
- Ivan je zemlju napustio ‚88. godine, Marijana je tad imala samo šest godina, tako da to što navodite nije moglo da se desi fizički. Ivan je kratko boravio u zemlji pre tri godine, kao i na očevoj sahrani. Oni nikad nisu bili u bliskim odnosima. Ovo je njen očajnički potez, želi da mu napakosti. Devojka definitivno ima psihički problem, pa pogledajte i sami, spominje da je imala incest, na socijalnoj mreži „fejsbuk“ navela je da je zanimaju žene, ništa normalno kod nje ne vidim – rekla nam je Marina na samom kraju razgovora.

Reklame

Ostavite komentar