Firčiju „korpa” preko Fejsa, a Milošu i Zorici po tužba

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 16 Jun 2010

Jedna od skandaloznih priča u vezi sa Firčijem jeste da je imao incest sa svojom sestrom po ocu, Marijanom Fece, koja je izjavila da ju je brat jednom prilikom strasno poljubio, što je i nju privlačilo, pa da ne zna da li bi pri sledećem susretu uspeli da se zaustave. S druge strane, Firčijeva „prava” devojka Jasmina Vuksan na svom Fejsbuk profilu je iz statusa „u vezi” prešla na „komplikovano je”, pa izgleda da će bivši bubnjar EKV-a po izlasku saznati da je popio korpu, makar virtuelno.

Usput, Firčija prati i reputacija nasilnika – njegova bivša žena, pevačica Marina Perazić, nedavno je izjavila da joj je Firči delio „vaspitne”, a ni Cakana nije propustila da iznese svoje mišljenje o njemu – da je „baš fašista”.
Pored ostalih „farmera” koje uvek uspe da posvađa, Milošu Bojaniću je pošlo za rukom da navuče gnev Ace Lukasa, Sinana Sakića i Miroljuba Aranđelovića Kemiša. Lukas je čak najavio tužbu pošto je Bojanić u emisiji pričao da ga je viđao da „šmrče”. Sinan je medijima rekao da o farmeru „najbolje govori to što je svom bratu preoteo ženu”, a Miloševo neslaganje sa koleginicom Zoricom Brunclik ne prija njenom mužu Kemišu.
Međutim, i Zoricu Brunclik po završetku Farme možda sačeka tužba, s obzirom na to da je Branka, supruga Miloša Bojanića, najavila da će je tužiti zbog iznošenja intimnih detalja iz njihovog života.
Ogorčeni članovi porodice nisu poštedeli ni Minu, pa je svoju životnu priču sa novinarima podelio i njen brat Dejan Ivanović, čije je prvo ime bilo Enver Jašari. On je svojoj sestri zamerio što je na početku karijere rekla da se stidi svog porekla, a otkrio je i da je Duda Ivanović zapravo nikada nije usvojila.
Kako će vesela ekipa sa Farme reagovati na sve što „sazna” o sebi, tek će se videti. No, dosad izbačeni ukućani nisu se mnogo „potresali”.
- Ne postoji ništa što me je šokiralo, na „Farmi” mi je bilo super, po izlasku iz „Farme” mi je super, snimio sam pesmu, pripremam spot. Juče sam se video i sa Kemišom, sve je super, rekao je za „24 sata” Đus, koji je odmah po izlasku „opleo” po cimerima pesmom „Farma-drama”.

Reklame

Ostavite komentar