Hana Hadžiavdagić demantuje vezu sa Amidžićem

Izvor: Press online
Postavljeno 13 Jun 2010

Hana Hadžiavdagić dospela je u centar pažnje kao krivac za razvod Milice i Ognjena Amidžića pošto je posle intervjua, kako je pisalo u srpskim tabloidima, „nastavila intimno druženje sa poznatim voditeljem u jednom hotelu”

Ova Sarajka karijeru je izgradila na skandalima – od lezbo ispada i afera sa devojkama, među kojima je navodno bila i Marija Šerifović, učešća na hrvatskoj „Farmi”, pa do fotografija na kojima ističe svoje silikonsko poprsje.

Ekskluzivno za Press Hana otkriva kako se njeno ime našlo u središtu priče o razvodu poznatog para.

- Ne znam kako je neko uopšte mogao da pošalje anonimni mejl sa takvom sadržinom i da uredništvo „Sveta” to objavi?! Ognjena sam upoznala pre dve godine na Sarajevskoj nedelji mode. Posle toga smo imali kontakt preko „Fejsbuka”, ali ništa specijalno, osim: „Gde si, Ogi, šta ima, zvaću te kad dođem u Beograd da pijemo kafu”. Počela sam da radim emisiju „Red karpet” i rubriku „Savetovalište za sponzoruše” i palo mi je na pamet da bi on mogao da bude interesantan gost. Uradili smo intervju i isto veče sam se vratila za Zagreb, što mogu da potvrde moje kolege iz redakcije.

Reklame

Ostavite komentar