IGOR KOSTIĆ: UČINIĆU SVE DA VRATIM MINU !

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 11 Jun 2010

Tek kada ostanemo bez nekoga, uvidimo koliko nam je do te osobe zaista stalo. Na njegovu sreću, Igor Kostić nije trajno ostao bez svoje nevenčane supruge Mine, koja se poslednjih nedelja pretvorila u pravu farmerku, ali da će leteti perje – hoće!

Jer, videćemo kako će eksplozivna džepna venera reagovati kada pročita novinske napise u kojima se tvrdi da je Igor brže-bolje našao ljubavnicu, te istu uselio u njen stan. Međutim, on tvrdi da je tek sada zapravo shvatio kakvu ženu ima pored sebe. „Možda će zvučati grubo, ali razdvojenost nam je oboma dobro došla. Žao mi je što sam zahvaljujući njenom boravku na Farmi uvideo kakvu ženu imam. Uprkos svim problemima i nesuglasicama koje smo imali, konačno sam načisto da se za Minu vredi boriti. Nas dvoje već dugo ne živimo zajedno, zbog tamo nekih banalnih stvari i inata“, kaže Kostić, ali na pitanje zašto je uselio ljubavnicu u Minin stan vrda za sve pare.

„Neću da pričam o tome. Ako ćemo iskreno, taj stan u naselju Altina uopšte nije njen, već smo ga mi iznajmili jer smo hteli da ga kupimo. Preselili smo se, međutim, ona nije bila zadovoljna lokacijom. Smetalo joj je što je daleko od grada, što smo na drugom spratu… Svađe su postale deo naše svakodnevice, a zajednički život pravi pakao. Posle jednog konflikta Mina se spakovala i otišla kod majke. Raskinuli smo, a posle pet dana se i pomirili. Ipak, ništa više nije bilo kao pre. Ostaje mi da se nadam da ćemo, kada napusti Farmu, uspeti da nađemo zajednički jezik. Daću sve od sebe.“ Uprkos tome što mu je potrebna promocija za singl „Ti nisi ta“, Igor je odbio da uđe na imanje u Lisovićima.
Mada, naglašava da bi to bila prava poslastica za gledaoce, jer su on i njegova supruga toliko strasni da bi se teško suzdržali. „Rekao bih da se Milena i Nemanja ustručavaju zbog roditelja, ali kako su Minini i moji matorci savremenih shvatanja, u našem slučaju sigurno bi bilo drugačije. Čuj, dva meseca bez seksa?! Pa, nema šanse! Dobro, ne bismo preterivali, ali s vremena na vreme bih je do’vatio“, poručuje Kostić kroz smeh…

Reklame

Ostavite komentar