Jelena Karleuša uživa u Dubaiju

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 01 Jun 2010

Nakon što je u “Beogradskoj areni” pre desetak dana održala spektakularan koncert pod nazivom All About Divapop pevačica Jelena Karleuša u društvu supruga Duška Tošića i prijatelja otputovala je na letovanje u Dubai.

- Dubai ima tirkizno more i beo pesak, savršene plaže i ljubazne Induse koji će vam doneti piće dok leškarite pod suncobranom, tako da JK već nekoliko dana ne želi da razmišlja ni o čemu, sem da se dobro odmori posle koncerta u “Areni” koji ju je do maksimuma iscrpeo i da napuni baterije za sve poslovne obaveze koje je čekaju po povratku u Beograd – otkriva izvor portala Opera17 i dodaje:

- Ona, Duško i njihovi prijatelji po ceo dan uživaju na suncu, ispijaju koktele, obilaze znamenitosti grada i posećuju najbolje internacionalne restorane. Jelena je onako plava, zgodna i atrkativna tamo prava atrakcija, okreću se za njom na svakom koraku, a nekoliko turista su nju i njenog supruga prepoznali, što ne treba da čudi s obzirom da i inostrani mediji često izveštavaju o njihovim karijerama – završava priču naš izvor.

Kad završi sa odmorom Jelenu u Beogradu čekaju obaveze oko završetka DVD izdanja koncerta “All About Diva” koji se trenutno nalazi u montaži i planirano je da se pojavi u prodaji sredinom juna.

Nakon toga, kad Dušku budu počele pripreme ona planira da sa svojim ćerkicama Atinom i Nikom ode na još jedan odmor na crnogorsko primorje.

Reklame

Ostavite komentar