Jelena Tomašević se pomirila sa Ivanom Bosiljčićem

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 15 Jun 2010

Od kada je glumac Ivan Bosiljčić krajem maja u Pozorištu na Terazijama viđen na koncertu svoje bivše devojke Jelene Tomašević, pokrenute su priče da su se njih dvoje pomirili i ponovo uplovili u ljubavnu vezu. U razgovoru za „Blic“ Jelena ne želi da potvrdi da li je u vezi sa Ivanom, već kroz smešak otkriva da je zadovoljna ljubavnim životom.

Ništa ne želim da potvrdim, niti da demantujem. Samo ću reći da sam zaljubljena, kaže Jelena Tomašević za „Blic

- Ništa ne želim da potvrdim, niti da demantujem. Ne želim da se bavim nagađanjima, samo ću reći da sam zaljubljena i da je na ljubavnom planu sve okej - počinje priču Jelena i ističe da uvek ima vremena za ljubav, ali da će o ozbiljnijim koracima kao što su porodica i deca razmišljati kada se potpuno ostvari u karijeri.

- Naravno da je ljubav uvek prisutna u mom životu, i kada se ostvarim u onome što sam zamislila u karijeri, onda ću moći da se posvetim pravljenju porodice. Naravno da jednog dana želim da budem majka i supruga, ali ne još. Mlada sam i ima vremena za sve. Volim decu, ali još ne sanjarim o njima – tvrdi pevačica.

Inače, Jelena i Ivan su prekinuli vezu pre tačno godinu dana. Razlog za to su, kako se tada nagađalo, brojne poslovne obaveze zbog kojih nisu mogli da se usklade u ljubavi. Njihova veza je bila zaista lepa i trajala je više od godinu dana, te nikoga ne čudi što su se njih dvoje pomirili.

I dok tajno uživa u vezi sa Bosiljčićem, Jelena sa druge strane niže poslovne uspehe. Bila je gost na koncertu Željka Joksimovića u Sarajevu gde je pevala pred skoro 45.000 ljudi, i kaže da je zadovoljna saradnjom sa Željkom sa kojim planira novi album, drugi po redu.

- Željko i ja sarađujemo pet i po godina i zaista divno funkcionišemo. Sada radimo na drugom albumu, i u fazi smo prikupljanja pesama. Nadam se da će album izaći do kraja godine i biće tu mnogih iznenađenja sa moje strane – tvrdi Jelena.

Osim što je preko leta čekaju radni poduhvati, Jelena će vrele dane iskoristi i za uživanje, pa bi trebalo da otputuje u Istanbul kod Emine Jahović sa kojom je postala veoma bliska drugarica.

- Trebalo bi da uskoro putujem u Njujork da posetim sina Bore Dugića koji treba da mi uradi pesmu za novi album, a potom putujem u Istanbul da se odmorim kod moje drage drugarice Emine Jahović. Upoznale smo se na njenom koncertu u Beogradu i baš smo se, što se žargonski kaže, zagotivile – kaže Jelena.

Reklame

Ostavite komentar