Kemiš presavio tabak i tužio Miloša Bojanića

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 22 Jun 2010

Vrati ti onaj julovski stan u centru Beograda, petsto metara od Skupštine, što vam ulete za vreme Mirine vlasti, pa onda pričaj sa mnom. Beše on vama dodeljen, pa otkupljen jeftino, rekao je Miloš Bojanić prilikom poslednjeg od bezbroj verbalnih okršaja sa Zoricom Brunclik.

Međutim, u skladu sa svojim manirom da svaka njegova priča ima nekoliko istina (zavisi u kom raspoloženju je izgovara), novinar Sveta je stupio u kontakt sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, suprugom poznate pevačice. Po onome što smo čuli od njega, folk zvezda je bila u pravu kada je rekla da će Bojanić zbog svega izrečenog završiti na sudu.

„’Farma’ svakako nije španska serija u kojoj posle jednog gledanja možete da shvatite radnju cele priče. Potrebno je pratiti hronologiju događaja da bi se uvidelo ko je kakav i šta se sve dešava. Tako su svi oni koji redovno gledaju ovaj rijaliti šou mogli da se uvere u to koliko Miloš Bojanić laže. Već sam kontaktirao advokata, predao mu snimak njegove lažne optužbe na račun našeg stana. Postoje kupoprodajni ugovori, dokumentacija o redovnom plaćanju poreza i imamo sve dokaze koji jasno ukazuju da je to samo još jedna u nizu njegovih laži, što će se na sudu jasno i videti i čuti“, rekao je u jednom dahu Kemiš, koji prilično teško podnosi psihičku torturu kroz koju njegova supruga poslednjih dana prolazi.

Reklame

Ostavite komentar