Kiki Lesendrić i Mlađan Dinkić „zapalili” Banjaluku

Izvor: Press online
Postavljeno 20 Jun 2010

Beogradska rok legenda Kiki Lesendrić i grupa „Piloti” preksinoć su pred više od 20.000 posetilaca na banjalučkom Trgu Krajine održali koncert za pamćenje!

Ovaj vrhunski spektakl, organizovan povodom trogodišnjice kompanije „M:tel”, koja je bila i generalni sponzor, bio je svojevrsni nastavak euforičnog slavlja povodom pobede fudbalske reprezentacije Srbije nad Nemačkom na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Veliki uspeh „orlova” širom Republike Srpske, posebno u Banjaluci okupio je desetine hiljada ljudi na ulice i trgove da bi, kako to dolikuje, proslavili uspeh Antićevih momaka. Od 16.15 časova, kada je završen meč, Trg Krajine su opsedale hiljade ljudi, a sve je kulminiralo oko 21 čas kada su se Kiki i njegova družina popeli na binu i pojačani srpskim ministrom Mlađanom Dinkićem na gitari fantastičnim nastupom „zapalili” Banjaluku! Inače, Kiki Lesendrić je na koncertu u Banjaluci nastupio u dresu srpske fudbalske reprezentacije, sa natpisom Dinkić i brojem 14. Potpredsednik Vlade Srbije Mlađan Dinkić je ovaj dres dobio neposredno pred Mundijal od kapitena naše reprezentacije Dejana Stankovića. Zanimljivo je da dres broj 14 nosi Milan Lane Jovanović, koji je u petak postigao pobedonosni gol kojim je reprezentacija Srbije pobedila selekciju Nemačke.

Uoči koncerta u Banjaluci Kiki Lesendrić je izjavio:

- Pobeda Srbije na Svetskom fudbalskom prvenstvu razlog je da napravimo haos. Pripremili smo i stare i nove pesme, gotovo sve od „Pilota” i još sa novog albuma za veče rok muzike. Do sada smo imali nekoliko koncerata na kojima je bila odlična atmosfera, pa se nadam da će tako biti i u Banjaluci.

Rok fanovi uživali u dvočasovnoj svirci uz hitove „Pilota”, ali su na odličan prijem kod publike naišle i pesme sa novog albuma „Svet je lep kada sanjamo”, koji upravo promovišu.

Kako je planirano, Kiki i „Piloti” nastupiće u Sarajevu 4. i 5. jula, a u Mostaru 8. jula.

Reklame

1 komentar

  1. Павле said on 12/09/2011 at 09:09

    Надам се да ово није истина!
    Ипак имајући у виду да је Динкић уништио привреду у Србији сигурно је да би био бољи музичар него што је показао да је политичар *и економиста!
    Подржавам Динкића – рокера! Само молим да батали политику…

Ostavite komentar