Lepa Brena operisala jajnike

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 30 Jun 2010

Folk zvezda Lepa Brena je prošle nedelje operisala cistu na jajniku i sada se uspešno oporavlja od intervencije. Pevačica u razgovoru za naš list kaže da je lekar koji ju je operisao bio oduševljen njenim držanjem pre i posle operacije.

- Nije mi bilo baš tako lako, izgleda da je sve teže u ovim godinama. Nemam bolove, ali sam potpuno zaboravila kako izgleda kada se čovek operiše. Nije strašno, u bolnici sam ležala jedan dan posle intervencije. Od sada ću više da ugađam sebi, da se odmaram, da vodim računa šta jedem, šta pijem, pa i koliko telefoniram i šta gledam na televiziji.

Imala sam problem sa trombozom pre šest godina i na to nisam dovoljno obratila pažnju. Tada je ustanovljeno da imam naslednu genetsku grešku – brže dobijam trombozu od normalnih ljudi. To znači da ishrana i način života malo imaju veze s tim. Pokušaću da rešim taj problem sada, uz pomoć stručnjaka – kaže za „Alo!“ Brena koja će posle oporavka otići na zasluženi odmor sa celom porodicom.

- Uspela sam da nagovorim sva tri sina da krenu sa mnom i sa Bobom prvo u London, a zatim i na krstarenje Mediteranom – otkriva pevačica.

Reklame

Ostavite komentar