Maca nasrnuo na brata Dragane Milošević

Izvor: Kurir
Postavljeno 29 Jun 2010

Farma još nije završena! Već smo to rekli. A potvrda ove teorije stigla je preksinoć iz studija u Šimanovcima, gde je Maca pokušao da se fizički obračuna sa Milošem, mlađim bratom Dragane Milošević.

Isprovociran dobacivanjem i psovkama balerininih navijača tokom „intervjua sa pobednicima“, koji je emitovan na Pinku, drugoplasirani farmer je u pauzi za reklame rešio da se ih „nauči pameti“.

- Maca je tokom emisije u nekoliko navrata prozivao Draganu na račun njene veze sa Nemanjom Stankovićem i ulaska na Farmu „preko kreveta“, na šta je reagovao njen brat. Opsovao je Marinkovića, koji je iskoristio prvu pauzu da se s njim obračuna. Kad su se kamere ugasile, Maca je prišao Milošu i fizički nasrnuo na njega. Uz salvu pogrdnih reči sa obe strane, došlo je do koškanja, i samo zahvaljujući brzoj reakciji obezbeđenja izbegnut je veći incident – navodi naš izvor, koji u nedelju bio u studiju.

Temperamentni Sarajlija uopšte nije želeo da komentariše ta dešavanja, kao ni Dragana, koja je samo rekla:
- Čudo je šta frustracije mogu da naprave od čoveka!
Varnice i dalje sevaju. Sreća što više ne spavaju svi u istoj kući.

Reklame

1 komentar

  1. Miodrag Kotlajic said on 03/07/2010 at 00:55

    Vredja zene, nasrce na decu, a opet “jedini intelektualac i najveci mangup u Srbiji”. U stvari jeste, jer da nismo “oboleli od kolektivnog autizma” nebi svaki sitni glumac epizodista i prevarant mogao da dodje u Srbiju i proglasi se za VIP. A jedni cute, drugi ga cak podrzavaju: “nije covek odavde, nek vredja on nas, samo nemoj on da se uvredi”. A ko otvori oci i pogleda ga, dobije odgovor na iskonsko pitanje “otkud rat u Jugoslaviji u dvadestom veku”. Jer kao i na Farmi razni Mace zapocnu, pa pljuju one koji nastave ili se jednostavno brane. A to zlo u coveku se nazalost ne leci.

    A “intelektualcu” maci za nauk: “kolektivna kazna” nije fircijev izum. Primenjivana je i u Ausvicu, Jasenovcu, Kragujevcu… Kolektivna kazna je u stvari jedan od stubova fasizma. 

    A macin gnev je zu to i logican: on je malo manje glasova dobio od Milosa, s tim sto su milosevi glasovi dolazili kontinurano, sa hiljada razlicitih brojeva, a 80% macinih glasova je doslo sa malog broja brojeva – sa nekih i do nekoliko hiljada glasova sto znaci da Macu neki “obozavaju” toliko, da im nije zano da potrose i nekoliko hiljada evra. Logicno za svakog ko je prestao da razmislja.

Ostavite komentar