Marija Šerifović raskinula sa devojkom?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 13 Jun 2010

Posle skoro dve godine zabavljanja, Evrovizijska pobednica, Marija Šerifović je raskinula sa svojim „anđelom“, što je i potvrdila na svom „fejsbuk“ profilu!

- Marija je sa svojim „anđelom“, kako je medijima i publici na koncertu u „Areni“ predstavila svoju ljubav, raskinula pre nekoliko dana. Iako ih je do pune dve godine veze delilo možda mesec dana, pevačica i njen partner odlučili su ipak da se raziđu, i da svako krene svojim putem. Marija ovih dana putuje za Švedsku, gde će se dugo zadržati, tako da njena veza svakako nije imala perspektivu – rekao nam je izvor upućen u estradna dešavanja.

Inače, kako se ranije spekulisalo, Šerifovićeva je bila u ljubavi sa instruktorkom fitnesa i bivšom misicom Hrvatske, Renatom Lončarević, ali to nikada nije potvrđeno. Česta Marijina putovanja u ovu zemlju samo su podgrejala nagađanja i sumnje da je Marijin „anđeo“ u „lijepoj njihovoj“. Sada, talentovana pevačice se posvetila novom lovu, ali ovoga puta, na svetsko muzičko tržište.
Pozvali smo Mariju koja nam je potvrdila saznanja.

- Istina je, raskinuli smo. Svako je krenuo svojim putem. Ja putujem za Švedsku, gde nastavljam sa radom na albumu, imaću puno obaveza, tako da smo se sporazumno razišli – rekla nam je Šerifovićeva.

Varala crnogorskog glumca?

Podsećanja radi, do sada je Šerifovićeva zvanično bila u vezi samo sa crnogorskim glumcem Slavkom Kalezićem. Iako je to bila jedina veza o kojoj je evrovizijska pobednica javno pričala, zbunjuje njeno obraćanje svom anđelu na koncertu u „Beogradskoj areni“, kada mu se zahvalila za 22 meseca ljubavi, jer se, prostom računicom, dolazi do preklapanja te dve njene veze. Marija je prvi put u medijima predstavila svog dečka početkom leta 2008, da bi onda, kako su u oktobru iste godine tvrdili, nakon šest meseci ljubavi njihova veza pukla zbog njenih obaveza. Od tada je prošlo tačno 19 meseci, što dalje govori da je Šerifovićeva ili iskoristila Slavka kako bi sakrila svoju eventualnu vezu sa pravim anđelom ili, pak, tri meseca varala Slavka sa nekim drugim partnerom.

Reklame

1 komentar

  1. Darkos said on 24/07/2010 at 12:08

    molim??? Marija imala devojku??? Ja sam razocaran… :(((((((((((((((((

Ostavite komentar