Marijana Mićić se pomirila sa bivšim dečkom

Izvor: Kurir
Postavljeno 02 Jun 2010

Marijana Mićić ponovo je u vezi sa bivšim verenikom Borisom Nikolićem. Voditeljka i bankar mogu se poslednjih dana videti kako zajedno izlaze, a njihov bliski prijatelj kaže da se među njima iznova rasplamsala ljubav, koja je naglo prekinuta prošlog avgusta.
Oni su se zabavljali pet godina, čak su se i verili, a onda su se u medijima pojavile priče o Marijaninom neverstvu. Mada je Mićićeva uporno demantovala navode da je Borisa prevarila sa Nikolom Sarićem Sajkom, Nikolić joj nije poverovao. Nakon što je završen šou “Operacija Trijumf” veza je pukla.
Sada je bivši italijanski student sve oprostio voditeljki.

- Marijana i Boris bukvalno se ne razdvajaju jedno od drugog. Ne kriju svoju ljubav, pa ih često viđamo u kafićima koji se nalaze nedaleko od njihovog nekadašnjeg ljubavnog gnezda u centru Beograda, u kojem su svojevremeno živeli zajedno – ispričao je naš sagovornik dobro upoznat sa novonastalom situacijom.

Ni Marijana ni Boris nisu bili raspoloženi za priču kada smo ih pitali da nam potvrde obnovu stare ljubavi. Voditeljka je, izgleda, bila mnogo zauzeta da bi sa nama delila tajne iz svog privatnog života.

- Radim i ne želim sada da pričam o tome – kratko nam je rekla Mićićeva.

Reklame

Ostavite komentar