Marina Perazić ponovo raskinula sa dečkom

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 14 Jun 2010

Bivša farmerka Marina Perazić ponovo je raskinula sa svojim mlađim dečkom koji ju je već ranije ostavio dok je učestvovala u prvom serijalu „Farme“, ali su se u medjuvremenu pomirili.

“Sloboda nikako nije precenjena! Volim samu sebe najviše na svetu! E, vala, naučiću ovu životnu lekciju za ovog života! Dvanaest godina je bilo više nego dovoljno, naravno, na početku neke osobine nisu dolazile do izražaja zbog zaljubljenosti. Za tu vrstu izdržljivosti se ne dobijaju nagrade, kako na ovom, tako ni na onom svetu. Često se razne stvari nazivaju ljubavlju, a sa njom nemaju nikakve veze.

Zavole me kao Marinu Perazić, a onda se vremenom sve više opterećuju s tim što sam poznata i uspešna i što se za mnom okreću na ulici. E onda odluče da više neće sa mnom u društvo nego samo po kući da im kuvam i ugađam. Priča se neprekidno ponavlja, samo se akteri menjaju! Možda opet odem u neki Njujork ili London, gde me niko ne prepoznaje. Verujem u ljubav, malo sam trenutno usamljena, takva je tura, ali kad volim, uvek sam odana, jer sam slobodna. Što me više puštaš da letim i da se ostvarujem, to sam odanija“, napisala je Perazićeva na svoj fejsbuk profilu.

Kako postoji šansa da Marina udje na Farmu, ostaje da se vidi da li će se ponovo probuditi emocije izmedju nje i bivšeg muža Firčija, koga je takodje ostavila devojka, što on još uvek ne zna.

Reklame

Ostavite komentar