Marina Perazić: Spremna sam za susret sa Firčijem

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 03 Jun 2010

Marina Perazić, bivša nevenčana supruga farmera Ivana Fecea Firčija, majka njihove dve ćerke Mie i Lune i nekadašnja farmerka, trenutno je veoma besna na Firčija zbog reči koje je uputio na njen račun. Poslednja u nizu bila je opaska da ona stalno „patetiše“ i kako njenoj „deci dosta toga nedostaje“. Shodno tome Marina bi najviše volela da uđe na farmu da se suoči s bivšim, a kako navodi, organizatori su i imali ideju da je ubace u šou, ali je ta odluka na razmatranju.

- Nije istina da deca nemaju šta da jedu i da sam to pričala. Firči nikada nije pitao da li deca imaju sve što im je potrebno, osim ako mu nisu sele na vrat. Sve što je ikada pružio je bilo sporadično i ne znam kako sada ima obraza da priča o tome. Do Mijine pete godine, do kada smo bili zajedno, zaista se trudio, a posle toga je sve nadalje bilo smešno – otkriva Marina za „Blic“ i navodi da bi se s njim suočila samo na farmi.
- Ne želim da razgovaram s njim, nije on moj nivo. Pričaćemo kada nauči da se ponaša. Žudim da uđem u farmu, pa neka mi sve to kaže u lice. Trudim se da ga branim u novinama, navijam za njega, a on priča tako odvratne laži. Neka ćuti i neka se pokrije ušima – besna je Marina.

Kako nam otkriva, ideja organizatora je bila da ona uđe na farmu i da se zaista suoči sa Firčijem, za šta se spremala, ali zbog mnogih svađa koje drmaju imanje u Lisovićima poslednjih nedelja, svi misle da to nije dobra ideja.

- Situacija je eskalirala do takvih razmera da meni niko ne može garantovati bezbednost. Ipak, oni ne znaju koliko sam jaka, i koliko su mi svi farmeri smešni. Već tri meseca se spremam za taj susret s Firčijem. Psihički i fizički sam jaka i sada bih rado izašla na crtu – priča pevačica koja ipak misli da se neće naći na farmi zato što je prisutna velika agresija, te organizatori ne žele više od ovoga da uzburkavaju strasti.

Reklame

Ostavite komentar